Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A7 4G sähköinen takaluukku mykkänä.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A7 4G sähköinen takaluukku mykkänä.

    Meinaa loppua ideat tämän vian selvittämiseen. Viimeksi kun luukku toimi auto oli ollut virroitta n.viikon jonka jälkeen luukku meni napista alas (luukku oli auki koska akku kontissa), tämän jälkeen ei luukku liiku omin voimin. Lukko aukeaa kaikista napeista ja vcds tunnistaa myös nappulan toimivaksi jolla luukku halutaan alas.
    Ainut viakoodi: 0004-No Basic settings B2010 00.
    Vaikka yritän ross-techin ohjeen mukaan toimia ( http://wiki.ross-tech.com/wiki/index...nk_Electronics ) luukku ei suostu liikkumaan omin voimin. Output testillä ei edes luukun summeri sano mitään.
    Olisiko jollain hyvää ideaa mistä vikaa voisi lähteä tutkimaan?

  • #2
    Odis tähän on paras työkalu, mulla ois, asun järvenpäässä.

    Comment


      #3
      Auttaiskohan manuaali resetointi? Luukku käsin yläasentoon, luukunnappi pohjaan (n.3s, en muista vilkkuuko valot vai kuuluiko ääni) ja sitten uudellen luukunnapista kiinni.

      Comment


        #4
        Alkuperäinen kirjoittaja ELSAWIN
        WARNING
        When the motor 1 for rear lid -V444- or motor 2 for rear lid -V445- has been removed and installed, it has to be adapted via the Guided Functions mode in the Guided Fault Finding routine (diagnostic address 6D) → Vehicle diagnostic tester.
        Tuollaista jos vaihtaa karamoottorin, vois auttaa tähänkin? Tai sitten ei.

        Comment


          #5
          En hoksaa mistä ton moottorien adaptaation löytäisi? Kun yritän guided funktionista tehdä basic settingsin niin loppu viimeksi sanoo että rear lid is an unknown state, ja että katso luukku ja lukko vaurioiden varalta. Olisko nyt niin että koodaus on menny jotenkin pieleen että boksi luulee että siellä pitäs olla enemmän lukkoja kuin vaan yksi? Takaluukun lukko siis kyllä aukeaa kun avaa mistä tahansa napista ja moottori joka kiristää luukun kiinni toimii kun luukun painaa kiinni.
          Viimeksi muokannut eke87; 4.10.2020, 13:09.

          Comment


            #6
            Tämä tuli kuntoon ohjainboksin (4G8959107N) vaihdolla. Jostai syystä odiksella niinkun ei vcds:sälläkään pystynyt sopeuttamaan alkuperäistä boksia, varmaan jotain oli menny särki.

            Comment

            Working...
            X