Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B8 navigaattori ei palaudu näyttöön peruutuksen jälkeen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B8 navigaattori ei palaudu näyttöön peruutuksen jälkeen

    Moi. Ongelma tuossa 2013 vuoden allroadissa navigaattorin kanssa. Kun navi on käytössä ja peruuttaa (jolloin peruutuskamera aktivoituu), navi ei palaudu ruutuun peruutuksen jälkeen, ei sitten millään? Ratissa olevaa navin nappia painamalla ei tapahdu mitään. Sammuttamalla hetkeksi virrat navin saa taas normaalisti toimintaan ratin nappia painamalla. Onko tuossa joku kikka mitä en keksi?

    En onnistunut haulla löytämään asiasta keskustelua. Modet voi siirtää oikeaan paikkaan mikäli on väärässä paikassa.

    #2
    Onko alkuperäinen kamera vai jälkiasennettu? Onko aiemmin toiminut moitetta?

    Comment


    • #3
      On alkuperäinen tietääkseni. Auto aika uusi itsellä ja huomasin ominaisuuden vasta nyt, kun reissussa ollaan ja aloin navia täällä enemmän käyttää.

      Comment


        #4
        Kokeileppa painaa sita tutkan nappia radion alapuolella, siina on P ja tutkan viivoja. Siita ainakin omassa lahtee tutkan piipitykset ja kameran kuva naytolta, jos ei ole ehtinyt lahtea eteenpain ajamaan pakittelun jalkeen.

        Comment


        • #5
          Joo oon kokeillu, ei auta. Palautuu sen jälkeen siihen näyttöön missä näkyy radiokanavat eikä mene millään takaisin naviin. Mut eipä tuo kovin haittaa, reissussa sitä tuli käytettyä nyt eikä muuten paljoa tule käytettyä. Ottaa navin pois päältä kun pakittaa ja sen jälkeen laittaa uudestaan päälle, niin sillä selviää. Joku häikkä siinä varmaan on, ei kai se tuollainen pitäis olla, mutta olkoon.
          Viimeksi muokannut Killeri; 26.7.2020, 10:13. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

          Comment


            #6
            Tämä mystiikka selvisi sillä, että ko. auton navigaattori on Dynavin-niminen kosketusnäyttöhärveli alkuperäisen soittimen rinnalla. Oletettavasti Dynavin on ollut jossain jumitilassa, eikä ole palautunut takaisin ruudulle peruutuskameran käytön jälkeen.

            Comment

            Working...
            X