Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Q7 vilkku rikki

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Q7 vilkku rikki

    Potilas 4L Q7 jossa edessä ja takana umpiot vanhanaikaisesti polttimoilla. Takana oikea vilkku toimii ensimmäiset noin 30sek oikein kunnes mittaristoonkin syttyy palaneen polttimon herja siitä. Vaihdoin useammankin polttimon ja rappailin kosketuspintoja jonka jälkeen toimi päivän mutta nyt taas sama vika, polttimossa siis ei vikaa. Johdot ja liitännät on kaikki ihan siistejä ja ehjän näköisiä. Onko näissä ollut ongelmia polttimon kannassa tai muuten luukun sähköissä?

  • #2
    Olikos tässä vilkku myös puskurissa, joka toimii vaan kontin ollessa yläasennossa? Ettei siinä olisi vikaa?

    Comment


      #3
      Umpio ja vilkku on takaluukussa. Toinen vilkku toimii oikein. Jonkinlainen johtovika luukun taitoksessa olisi mahdollinen, mutta se on harmillisesti kovin piilossa niin sillä kyselen että onko tuttua muille.

      Comment


      • #4
        Takaluukussahan ne on, mutta eikö puskurissakin ole? Kun nostaa kontin ylös ja hässäkkävilkut päälle, niin vilkkuu puskurissa?

        Comment


          #5
          Expertti-tason vinkki. Puskurissa olevassa heijastinumpiossa on tosiaan vilkku joka vilkkkuu vain kuin kontti on auki. Ja se näyttää olevan rikki.

          Comment


            #6
            2 päivää se toimikin kun putsasin pinnat ja vaihdoin hehkut puskurissa olevan alapanelin umpioon. Mutta nyt syttyi sitten vilkun varoituksen lisäksi jarruvalon polttimon varoitus.. menee vähän motivaatio taas näiden kanssa, joten tilasin koko umpion pohjineen uusiksi (4L0945096). Erikoisesti Magneti Marellin osa on mm. Aeromotors ja Spareto noin 80e+postit kun ebay/latvia sen saa 57e postikuluineen.

            Attached Files

            Comment


            • #7
              Ennemmin tai myöhemmin sinne ui vesi joka tekee tehtävänsä. Maadoituksessa vika jos vilkuttaa useampaa kuin yhtä herjaa samasta nurkasta. Ne kun on kaikki lyhdyt lenkitetty yhdellä ja samalla maajohdolla. Sen pohjan maadoitusjohdon kun katsoo kuntoon, niin taas toimii. Toki uuden osan myötähän tuo korjaantuu kuin itsestään.

              Comment

              Working...
              X