Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C6 Xenonvalojen korkeussäätö vikavaroitus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C6 Xenonvalojen korkeussäätö vikavaroitus

    A6 3.0 TDI Avant Quattro vm. 2006. Ajovalojen korkeussäädön testi käynnistyksen yhteydessä näyttäisi toimivan (valokeilat niiaavat), mutta antaa kuitenkin vikaindikaation (piippaus ja valo) toisinaan, ehkä noin joka kolmannen startin yhteydessä. Onko kenelläkään kokemusta erityisestä syystä, mistä voisi johtua ? Vai olisiko sitten kysymyksessä vain kontaktihäiriö liittimissä tai johtimissa ?

    #2
    Kannattaa ne vikakoodit lukaista niin arvailun määrä vähenee.

    Comment


      #3
      Toiseen ketjuun kirjoittelin ilma-alustan ongelmista että kannattaa myös pikkusen nöyryä ja kattoa ulkoisesti ne anturit. Sielläkin katkennut anturin varsi osoittautui ongelmaksi. Kuskin puolella tukivarsissa edessä ja takana.

      Comment


      • #4
        Akun jännitetaso liian matala..?
        Ehkä helpointa ladata akkua ja seurata poistuuko herja.

        https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...usj%C3%A4nnite

        #28, #124, #125, #126, #134, #259

        Comment


        • #5
          Kiitos hyvistä neuvoista, vikailmoitus on nyt poistunut. Vikakoodeissa ei ollut mitään tähän liittyvää, ja anturienkin olemassaolo ja kunto tuli tarkastettua. Varsinainen syy oli kuitenkin akun ja latauksen jännitetaso. Ilmeisesti runsas vebaston käyttö talvella yhdistettynä matalahkoon latausjännitteeseen kypsytti reilut kaksi vuotta käytössä olleen akun vaihtokuntoon. Ja tämä ajovalojen korkeussäädön vikaherja toimii ensimmäisenä varoituksena tulevista ongelmista.

          Comment

          Working...
          X