Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A5 8T 3.0 TDI tehdaseberi mykkä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A5 8T 3.0 TDI tehdaseberi mykkä

    Otsikon mukainen ongelma. Lämmitin toimi normaalisti kunnes tammikuussa pesin auton ja seisotin pariviikkoa, jonka jälkeen ei mitään eloa kun yrittää laittaa eberiä päälle. Ei surinaa keulasta eikä tankista. Kaukosäädin vilkuttaa vihreän jälkeen heti punaista. MMI:n kautta laittaessa päälle menee n.5sek ja menee suoraan on->off. Ei vaikutusta onko auto käynnissä tai ei.

    Mielenkiinnosta vilkaisin niin 12v tulee virtajohdolle ja toiseen liittimeen (6pinninen) yhteen johtoon tulee jatkuvasti 11,5v ja kakesta painaessa on/off laskee hetkellisesti 9,4v tietämille ja nousee takaisin. Muihin piuhoihin ei tule mitään.

    Malli on hydronic II D5S-F
    VCDS antoi koodiksi 4862 - No Communications with Aux. Heater Control Module U0166 00 [047] --

    Mikäs neuvoksi? Uutta ohjainlaitetta ei saa mutta mahdollista Sercapilla korjauttaa. Tietäisi vaan onko vika siinä vai missä.
    Viimeksi muokannut Saketti; 14.5.2020, 21:03.

  • #2
    Ongelma ois vielä ratkaisematta kun ei ole sitten maaliskuun päässyt autoon käsiksi. Oisko ideoita mitä lähtis selvittämään ja mistä?

    Comment


    • #3
      Selvisikö tämä ongelma? Ostin juuri otsikon mukaisen auton, jossa täsmälleen sama vika. Takakontin oikean puolen verhoilun takana olevassa ruskeassa sulakerivistössä kuudes sulake on ilmeisesti lämmittimelle. Omassa se oli ehjä, eli seuraavaksi lienee loogisinta tarkistaa lämmitinyksikölle menevät johtosarja.

      Comment


        #4
        Mulla oli alkuperäisessä lämmittimessä samat viat. Purin eberin pois autosta, kurkkasin sisälle ja huomasin että ohjainlaitteen kortti oli kunnolla kärähtänyt. Tuohon ei sitten käy muuta kuin alkuperäinen ohjainlaite, koska on can-väylässä. Alkuperäinen ohjainlaite on kultaakin kalliimpi ja myös uusi eberi marmorilta maksaa lähemmäs 2k€. Ebayn kautta löysin satasella käytetyn kokonaisen eberin. Uusi lämmitin paikoilleen, vcds:llä testasin että kaikki toiminnot toimivat jonka jälkeen marmorille poistamaan komponenttisuojaus eberistä. Tämän jälkeen lämmitin on pelannut niinkuin pitää.

        Comment

        Working...
        X