Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi Smartphone Interface

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Keskustelua asiasta myös tässä: https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...udio-streaming

    Comment


    • #32
      https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ Pistin tilanten tuommosen

      Comment


        #33
        Tuohan vaikuttaisi varsin lupaavalta.

        Comment


          #34
          Alkuperäinen kirjoittaja nkm6 Näytä viesti
          Löytyykö keneltäkään kokemuksia "Andream Wireless Apple CarPlay and Android Auto Interface Smartbox For Audi Q3 Q5 Q7 A3 A4 A5 A6 A7 A8 S5 S7 with 3G/3G+/MIB MMI/ Symphony/Concert" boksista?


          https://www.android-car-dvd.de/colle...RoCnTwQAvD_BwE

          Olisi kiva saada Applen CarPlay toimimaan A4 vm. 13. Jos ei tuosta ole kokemuksia, niin onko jostain toisesta vastaavasta?
          Tilasin tämän omaan S4 B8, kyselivät ensin softaa ja kuvia sisätiloista. Piti passata, mutta asennuksessa selvisi, ettei passaakkaan. Ei löytyny tuota quadlock liitintä mistään. Tuossa on tuo Audi CD changer eli ei johtosarjat passaa yhteen. Jos ois Audi multimedia soitin niin pitäs käydä, sillä siinä tuo quadlock liitäntä.

          Jos jollakin kiinnostusta kokeilla ja ostaa, niin Oulun seudulta löytysi ylimääräinen. Voin myös sen asennella, jos saan omani pois.

          Comment


          • #35
            Tänään töistä lähtiessä juontaja puhui Whatsapp viestiä radion päälle, siten että radio ei hiljentynyt niinkuin se aina ennen on tehnyt. Liekkö yksittäistapaus.

            Comment


              #36
              Viesteistä ei ole kokemusta, mutta huomasin vastaavan vaihtelun wazen ja musiikin kanssa. Musiikki tulee siis tf-kortilta. Yleensä musiikki selvästi vaimenee jos waze pyörii "alla" ja huutelee väliin esim. kameratolpasta - mutta ei aina.

              Toinen erikoinen ominaisuus on tuolta tf-kortilta toistaessa: kun kappaleita on satoja, niin randomilla soittaa vain aakkosten alkupäätä jonnekin k tai l saakka. Ei aavistustakaan soittimen toimintaperiaatteesta tuossa, mutta olisiko niin, että laite lukee biisien (=tiedostojen) nimiä rajallisen kokoiseen välimuistiin, josta sitten arpoo soittojärjestyksen.

              Comment


              • #37
                Moi,
                Tekeekö osaako joku tai tiedättkö jonkun joka osaisi allaolevien linkin temput

                https://www.audizine.com/forum/showt...3#post14229793
                https://forums.audipassion.com/topic...r-play-payant/
                (Tämä kannattaa vetää kääntäjän läpi lontooksi jos ei ranska taivu)

                Eli suomeksi android auton unlockaamisen 2016 audi TT:seen
                Marmoritiskillä tätä ei suostuta tekemään rahaa vastaan ja mieluusti antaisin jonkun joka asiasta jotain ymmärtää tehdä tämän rahaa vastaan.

                Comment


                • #38
                  Terve! Multa onnistuu mmi päivitykset, smartphone interface (androidauto/carplay) päivitykset, navin aktivoinnit (esim jotkut a3, 4, tt, ym joissa ei tehtaalla ole aktivoitu navia), kartta päivitykset etc mib ja osaa. Mib / mib2 tullut karkeasti ottaen 2015 -> autoihin. A 3 - 7, Q2 - 7, TT ja niin pois päin. Rmc radio esim a6/7 ei onnistu, kuin kiinan lisäpurkeilla, rauta puuttuu...
                  Päivitys on kirjaimellisesti oem pohjainen päivitys auton omaan järjestelmään, ei mitään vippas konsteja, lisäpalikoita.... Ainoastaan mikäli usb porttia ei ole, tarvitsee se lisätä/vaihtaa. Laita privana kuvaa mmi versiosta, niin katsotaan mitä kaikkea voidaan tehdä.

                  Comment


                  • #39
                    Voin kyllä suositella Turjaketta. Päivitti minulle Q7aan kartat ja aktivoi audi smartphone interfacen jonka Audi sanoi että ei onnistu. Ja lisäksi todella hyvä palveluasenne.

                    Comment


                    • #40
                      Ehkä olen liian vähän asiasta lukenut, mutta onnistuuko tuo Audi Smartphone Interfacen asennus kotikonstein jotenkin / joltakin? Tarvitaanko sinne jokin purkki vielä väliin vai onko koko homma pelkästään softapohjainen?

                      Mallina A4 B9 vm. 2016 MMI Navigointi plus järjestelmällä sekä Virtual Cockpitillä.

                      Comment


                      • #41
                        Eilen meni Android Auto katkipoikki. Kävin ajamassa lenkin ja toimi ihan normaalisti. Puolen tunnin päästä kun lähdin uudestaan niin puhelin ilmoittaa, että AA pitää päivittää. No sehän ei onnistu Android 9 johon AA on asennettu mirrorin kautta. Auton valikossa ei enää lue AndroidAuto, vaan Audi Smartphone tms. Ei auta AA uudelleen asennus eikä MIB resetti.

                        Comment


                          #42
                          Siis voihan Android Auton päivittää myös mirrorin kautta. Hakee uudemman version ja asentaa. Monta kertaa ainakin itse tehnyt noin.

                          Comment


                          • #43
                            Mirrorista on haettu ihan uusin AA eikä toimi senkään vertaa. Kokeiltu auton molempaa usb porttia ja toista puhelinta. Toimii muissa laitteissa moitteitta. Kait se on sitten puhelimesta kiinni. Tulee vähän Aplen touhut mieleen, ettei vanhoille laitteille saisi ohjelmia ladattua.
                            Attached Files

                            Comment


                            • #44
                              Kumma homma, kun työpuhelimessa AA vielä toimii. Ihan samalla tavalla Mirrorin kautta asennettu. Molemmat puhelimet Sony. Ainut syy mitä olen miettinyt tuolle, että toimii työpuhelimessa on se, ettei siinä ole linkitettynä minun omaa Gmailia. Voisin kuvitella että tuota kautta tulee vika myös tablettiin koska se lakkasi toimimasta pian puhelimen jälkeen.

                              Comment


                              • #45
                                Homma alkoi toimimaan kun nollasin puhelimen. Siitä seurasi ehkä enempi ongelmia jotka eivät vaikuta tämän AA toimintaan.

                                Comment


                                • #46
                                  Alkuperäinen kirjoittaja FuelZ Näytä viesti
                                  Ehkä olen liian vähän asiasta lukenut, mutta onnistuuko tuo Audi Smartphone Interfacen asennus kotikonstein jotenkin / joltakin? Tarvitaanko sinne jokin purkki vielä väliin vai onko koko homma pelkästään softapohjainen?

                                  Mallina A4 B9 vm. 2016 MMI Navigointi plus järjestelmällä sekä Virtual Cockpitillä.
                                  S

                                  Kyllä onnistuu (ei nyt suoraan kotikonstein) riippuen sw versiosta ja auton varusteista, "päivittämällä" suoraan, eikä mitään kiinan lisäpalikoita tarvita. Joihinkin malleihin joutuu vaihtamaan usb portin, charge only eikä kelpaa, koska data ei kulje. Usb portin vaihto on helppo homma, mutta toki tuo kustannuksia lisää. Mutta pääsääntöisesti vuodesta 2015 eteenpäin mib2, delphin ym järjestelmissä valmiudet esim aktivoida navi, mikäli sitä ei ole ruksittu tehtaalta. Aktivoida smartphone interface etc... Kaikkiin toki sitä ei saa, silloin mahdollista tehdä retfofit parempaan järjestelmään. Näitä olen nyt tehnyt a6, a3, s3 ja rs3 työnalla. A4b9 tulossa ja siihen laitetaan vc eli virtual cockpit myös... Retrofit on kallein vaihtoehto, koska siinä vaihdetaan kaikki tarvittavat osat, joskus mittaristoa myöden.. Mutta mennään vielä takaisin, eli perusradioihin ei saa tehtyä ja ne tunnistaa viimeistään 1 x sd korttipaikasta yksikössä. A6/7 malleissa se on rmc radio, jolle pysty tekemään mitään, vaikka pikku navia on näissäkin.

                                  Aloittajan (fuelZ) autoon a4b9 mib2 high saan tehtyä helposti.

                                  Mikäli aa pätkii, niin apk mirrorista uutta versiota. Vanhempiin android versioihin kannattaa ehkä ladata vanhempaa versiosta aa:sta. Kokeilemalla selviää. Mutta ehkä suurin syy on pätkimisessä kaapeli, jolla puhelin kiinni autossa. Se syytä olla laadukas. Jos smartphone interface iconi ei muutu yhdistäessä aa:ksi tai carplay, yleensä vika silloin kaapelissa, joka ei yhdistä. Itseltä meni vanhasta luurista latausportti huonoksi ja tahdo pysyä kaapeli enää kiinni ja jäi pätkimään yhteyttä. Fixasin sitä vähän, roottasin sen ja tein siitä pelkän autopuhelimen. Nyt toimii full mirror autoon ja pyörii youtube videot, netflix ym autossa aa:n kautta ja sopivien appien kautta (esim carstream).

                                  Comment


                                  • #47
                                    A6 Allroad 2016

                                    Haluan Carplayn toimintaan. Karttapäivityksetkin voisi kiinnostaa…

                                    Mitä tarvitaan rahan lisäksi vai onko Turjakkeella avaimet käsissään pelkän softapäivityksen / -häkkäyksen kautta?

                                    Toki marmorilta saa jälkiasennuspakettia asiaankuuluvaan hintaan. Wish/Aliexpress on poissa laskuista.


                                    @Turjake

                                    Comment


                                    • #48
                                      Tuli eilen vaihdettua fl a6 vm.16 ja siihen on asennettu tuo asi Audi centterillä. Onko näin että tuo asi toimii vain usb piuhalla? Puhelin kyllä näyttää että autosta löytyy myös Wi-Fi mutta SIM kortista tai wifin salasanasta ei ole mitään tietoa. Eikös se SIM kortin paikka olisi tuossa sd korttipaikkojen välissä?

                                      Comment


                                        #49
                                        Toimii vain piuhalla USB-portista.

                                        Comment


                                        • #50
                                          Nonniin, nyt on päivitys tehty, oli helppoa itsekin. Lisäksi CarPlay aktivoitu. Seuraava steppi olisikin keksiä se sopivin adapteri langattomuuden lisäämiseksi. Pääsisi tuosta johtohel**tistä eroon. Kaikki tarjolla olevat taitaa vaan olla sitä samaa kiinankuraa.
                                          Attached Files

                                          Comment


                                            #51
                                            Mitä laitteita tuohon aktivointiin tarvitsee? Onnistuuko ihan vcds-kaapelilla, vai tarviiko jotain muutakin?

                                            Comment


                                            • #52
                                              Carplayta tukevan MMI-softan päivittelin itse muistikortilta. Sitten otin yhteyttä Telegramilla "Carplay Audi"-nimiseen henkilöön, joka etäyhteydellä aktivoi Carplayn mulle. Siihen tarvitsin WIN10-läppärin ja D-Link DUB-E100 USB-Ethernet-adapterin. Läppärille asensin Teamviewerin etäyhteyden luomiseen ja tais mulla olla Telnet ja Puttykin asennettuna. Sitten jotain taikoja se teki reilun 5min ja homma rokkas sen jälkeen. Sitten vaan maksu Paypalilla.
                                              Viimeksi muokannut Killeri; 31.3.2021, 15:52. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                                              Comment


                                                #53
                                                Minulle teki syksyllä vag coding Leicester etänä vastaavan homma, iso suositus myös siihen suuntaan jos tarvetta tälle päivitykselle.

                                                Comment


                                                • #54
                                                  ja myös fknaviexpert.co.uk tekee etänä. Hinnat ollu 100 puntaa - 150 dollaria (Carplay aktivointi), että pientä vertailua kannattaa tehdä. Homma siis kunnossa
                                                  Viimeksi muokannut MMJJ; 16.4.2021, 07:27.

                                                  Comment


                                                  • #55
                                                    Minä aktivoitutin etänä oman Q2 navin. Samat konstit mitä MMJJ on tuossa yllä luetellut.
                                                    Viimeksi muokannut HiTec; 16.4.2021, 09:58.

                                                    Comment


                                                    • #56
                                                      .......
                                                      Viimeksi muokannut Turjake; 16.4.2021, 10:34.

                                                      Comment


                                                      • #57
                                                        Noi on ihan hyviä palvelun tarjoajia, mutta mua on työllistänyt aika monta etätekijän (tunnettujenkin) brikkaamaa keskusyksikköä. Joo, suhteellisen halvalla saa etätyön (jos on itsellä tarvittavat kalut) ja yleensä onnistuukin, mutta mitäs sitten kun menee joku pieleen? Marmori ei saa auki ja heiltä uusi maksaa tiettävästi melkoisen paljon. Mullakin on ihan kunnon työ, että saan toimimaan, enkä ilmaiseksi viitsi tehdä usean tunnin työtä.

                                                        Siksi mä teen näitä paikan päällä, että varmistan kaiken menevän varmasti oikein, ettei ole tuloksena tiiliskivi ja kallis operaatio...osaisin toki tehdä samat etänä, se ei ole mikään ongelma. Ja jos virhe sattuu, hävitä internetin kätköihin, kuin pieru saharaan ja jättää oman onnensa nojaan.

                                                        Mutta jotain positiivistäkin.

                                                        Nyt saan tehtyä androidautoon puhelimen täydellisen peilauksen, videot, netti tv:t, youtube videot ym suoratoistopalveluiden tarjoamat androidauton kautta. Mikä parasta, ILMAN että puhelin täytyisi rootata. Aikasemmin vain rootauksella oli mahdollista saada nämä 3 osapuolien tarjoamat palvelut ja apit.
                                                        Tavalliselle pulliaiselle rootattu puhelin on hebreaa ja siinä on omat riskinsä, jos sen tekee. Nyt sitä ei siis tarvitse tehdä, vaan voi nauttia googlen palveluista, kuin ennenkin ja samalla ottaa kaikki hyödyt androidautosta.
                                                        Kyseessä on ihan päivitys auton mmi:hin, eli edelleenkään ei mitään kiinan lisäpalikoita tai vippaskonsteja tarvita. Toki, onhan niitäkin nykypäivänä ihan hyviä mut minusta mukavempi, kun auto säilyy oem.

                                                        Kieltämättä onhan tuo ominaisuus todella hieno, mutta ymmärrän hyvin, miksi tämä turvaominaisuus on tullut ja on blokattu videon toisto, varsinkin ajaessa. Tahtoo katse väkisinkin välillä kiinnittyä ruutuun ja keskittyminen ajamiseen herpaantua. Suosittelenkin vahvasti katsoa parkissa ollessa, kun vaikka odottaa lasta päiväkodista tai emäntää/isäntää kaupasta. Tai antaa vain matkustajien katsoa ajaessa, itse oikeasti keskittyen ajamiseen.

                                                        Vim, video on motion kuuluu päivitykseen mukaan eli toimii myös ajaessa.

                                                        Applella / iphonella eli carplayllä en ole vielä päässyt testamaan toimintaa. Se on hieman erilainen, eri apit ja jne. Mutta uskoisin carplay puolella senkin olevan mahdollinen. Jos ei nyt, niin tulevaisuudessa.

                                                        edit: mä teen näitä ihan harrastus pohjalta, en yritystoimintaa. Autan myös vcds/vas odis kanssa tarpeen mukaan. Päivätyöni on ihan muu.
                                                        Viimeksi muokannut Turjake; 19.4.2021, 00:22.

                                                        Comment


                                                        • #58
                                                          Miten CarPlay toimii tilanteessa jossa sama puhelin on jo perinteisesti bluetoothilla yhteydessä autoon? Eli jos normaalisti puhelin yhdistää automaattisesti autoon bluetoothilla (ei CarPlay) mutta joskus haluankin tämän jälkeen yhdistää puhelimen kaapelilla (CarPlay). Meneekö kivuttomasti suuntaan jos toiseenkin ilman että pitää laittaa bluetoothia puhelimesta pois päältä?

                                                          Comment


                                                          • #59
                                                            CarPlaysta ei ole tietoa, mutta ainakin Android Auto omassa vm. 2020 A4 kulkineessa osaa vaihtaa sujuvasti bluetoothin ja langallisen yhteyden välillä, ts. kun piuhaa ei ole kytkettynä mennään bluetoothilla ja kun piuhan kytkee niin vaihtaa automaattisesti Android Autoon.

                                                            Comment


                                                              #60
                                                              Vaihdot menee sujuvasti myös CarPlayn kanssa ja toimivuus on kuten yllä kuvattu. Ajoneuvona B9 mallivuotta 2016.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X