Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C7.5 Etututkien aktivoiminen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C7.5 Etututkien aktivoiminen

    Tuli viikonloppuna vaihdettua autoa ja uudeksi pirssiksi valikoitui tuollainen 2016 mallin a6 avant. Kotiin tultaessa meinasin nätisti jyrätä autokatoksen seinästä läpi - parkkitutka ei aktivoitunutkaan automaattisesti kuten aikaisemmissa autoissa.

    Nopealla googlauksella kävi ilmi, että tuolle pitäisi olla on/off switchi MMI:ssä, mutta tuosta omasta sitä ei löydy. Voiko kyseessä olla että toi MMI kaipaisi päivitystä (RMC_EU_P14321) vaiko onko tuo jokin minkä saa konfattua vagcomilla?

    #2
    Eikö siinä ole oikein fyysinen nappi aktivoimisille?

    Comment


    • #3
      On, mutta aikaisemmissa autoissa tutkat on aktivoitunut automaattisesti vauhdin ollessa alle ~10km/h. Googlella löyty että MMI:ssä pitäisi olla "automatically activate" vaihtoehto sensoreille, mutta tuota ei omasta löydy. Vain säädöt piipperin taajuudelle ja voimakkuudelle.

      Comment


      • #4
        Nyt en linkkiä äkkiä löytänyt, mutta tästä oli juttua jollain ulkomaalaisella A1 tai A3 foorumilla, lopputulema taisi olla että ne saa koodattua kytkeytymään automaattisesti päälle joissain autoissa, muttei kaikissa. Oli muistaakseni jotain tekemistö jonkun lisävarusteen kanssa.

        Comment


        • #5
          A6 C6 oli erilaisia parkkitutka moduuleja, jotka sai konfattua eri tavalla, liekkö sitten tuossa sama homma?

          Comment


            #6
            Ainakin MQB-alustaisissa autoissa (esim. Golf 7, A3 jne.) on mahdollista etututkien automaattinen kytkeytyminen, kun nopeus on tarpeeksi alhainen. Se ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti sitä, että A6 4G FL:ssä sellainen olisi myös mahdollista, kyse on kuitenkin eri autoista. Jos tuo on koodattavissa VCDS:llä 4G:hen, sille todennäköisesti pitäisi löytyä ohje internetin syövereistä.

            Comment


            • #7
              Taitaapi olla että ei ole mahdollista, Työpäivä hukattu tehokkaasti googlaamalla ja aika laihaksi jäi saalis. Myös kaverin A6 parkkitutkan toiminta on samanlainen, vaikka hänellä oli ruksittu lisävarusteena automaattiparkkeeraus.

              Comment


                #8
                Juu ei auta automaattiparkkeeraus(kaan) tuohon asiaan. Toisaalta kyllä ärsyttävä ominaisuus, meidän talouden Octavia RS huutelee etututkasta välillä kun jonossa pysähtyy toisen taakse.

                Comment


                • #9
                  Alkuperäinen kirjoittaja mippo84 Näytä viesti
                  A6 C6 oli erilaisia parkkitutka moduuleja, jotka sai konfattua eri tavalla, liekkö sitten tuossa sama homma?

                  itellä olisi tuollainen C6. Hieman ärsyttää kans aina painella nappuloita talliin, parkkipaikoille ja muissa ahtaissa paikoissa ajellessa. Lisäksi ois kätevä kun emäntäkin tuolla ajeleee että alle 10km/h vauhissa lähtisi itsestään päälle. Olikos tietoa minkälainen malli versio pitäisi olla että onnistuisi koodata toimimaan näin. Ei omat googlaus taidot löytäneet tulosta. VCDC löytyy mutta en itse ainakaan mistään moista valintaa löytänyt

                  Comment


                  • #10
                    Onko kukaan koodannut antureita pois päältä tms.? Audi A6 C6 allroad ja keskimmäiset etuanturit olisi tarve saada pois toiminnasta tai tunnistusmatka lyhennettyä pariin senttiin.(lisävalot antureiden edessä)

                    Comment

                    Working...
                    X