Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 4G/C7.5 Green menu aktivointi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 4G/C7.5 Green menu aktivointi

    Haku ei tuottanut tuloksia, joten kyselläänpä uutena aiheena. Facelift 4G A6:een pitäisi siis saada aktivoitua MMI:n green menu. VCDS:llä pääsee kyllä säätämään infotainmentin (5F) adaptaatiota, mutta 'development moden' aktivointiyritys tuottaa vain virheen 'Value out of range' Löytyykö tuohon vihjettä?

    Vaihtoehtoisesti jos joku tietää tavan millä homelinkin saa aktivoitua MMIhin näkyville ilman green menua, niin tämäkin auttaa eteenpäin :)


    #2
    Eikö tämä toimi?

    https://www.youtube.com/watch?v=d9XHft7zpYc

    Comment


    • #3
      Eipä toimi ei, tosiaan tallennettaessa tarjoaa 'Value out of range' virhettä. Liekö sitten eroa esim vcds:n versioissa, tuoreimmalla 19.6.2:lla tuota tuossa testasin.

      Comment


        #4
        En löytänyt nopsasti muutakaan ohjetta enkä ole omaan autoon menua yrittänyt edes aktivoida...

        Comment


          #5
          Kannattaa koittaa vielä vanhemmalla VCDS:n versiolla jos mahdollista. 19.6.2:ssa on tuntunut olevan ongelmia, vaikka olisikin aito uudemman mallinen V2 piuha.

          Comment


          • #6
            Nuo MIB2 mmi purkit ovat ilmeisesti vielä hiukan haasteellisia säädettäviä. Sain Ross-Techiltä tuohon uuden label-filen, jota käyttäen adaptaatio onnistui, ja green menun sai aktiiviseksi. Muuten hyvä, mutta menun sisältö oli aikaisempiin mmi purkkeihin (3GP+ esim) varsin rajoittunut, eli esim cardevicelist jne ei ollut enää menussa tarjolla. Niin jäipä tuo homelinkin menujen säätö sitten tuolta osin vaiheeseen. Onnistuisiko joku kaivamaan omasta C7.5 A6:sta, jossa on homelink asennettuna ja toimivana, 5F modulin koodauksen, niin voisin koettaa verrata mistä eroja löytyy?

            Comment


              #7
              Valaisetko miten tuon green menun saa siis näkyviin C7.5.ssa? Itse yritin youtube yms ohjeiden mukaan mutta tuloksetta. Akunvaraustilamittaria kaipaisin itselle.

              Comment


              • #8
                Eipä tainnut olla enää tuon green menussa moiselle mahdollisuuksia, mikäli en íhan väärin muista sisältöä, vaan noiden aktivoinnit menevät 5F (infotainment) adaptaatiokanavien kautta. Aktivointi onnistuu tuon pohjalta: https://forums.ross-tech.com/showthr...l=1#post183448 (developer mode - active).

                Tuohon toiseen ongelmaan, eli Homelinkin koodaukseen löytyy ohje vastaavasti tuosta threadista: https://forums.ross-tech.com/showthr...elink-retrofit

                Comment


                • #9
                  Olisko sulla tallessa tuota "labelia"? Ei voi enää ladata ross-tech sivun kautta. Pitäis päässä green menu, että voi päivittää MMIn.
                  Viimeksi muokannut Killeri; 15.5.2020, 21:16. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                  Comment


                  • #10
                    Aktivoin green menun käyttöön C7.5:ssä VCDS:ssä 5F kanavan kautta. Ohjeesta poiketen, adaptointi tapahtui kanavan 5 kautta (ohjeessa 6). Syynä tähän lienee se, että käytössäni on perus RMC MMI laite. Valikon sain auki, mutta mm. AUX in aktivointia ei löytynyt valikoista. Olisiko raadilla kokemusta, että miten AUXin aktivointi onnistuisi RMC-MMI:ssä?

                    Comment


                      #11
                      Saattaa mennä parametroinnin kautta. RMC on koodauksien yms kannalta harvinaisen hankala laite. Eli vaatii esim VCP:n. Multa löytyy semmonen.

                      Comment


                      • #12
                        Olisikos paha rasti, jos kokeiltas koodata aux käyttöön? Korvausta vastaan toki.

                        Comment


                          #13
                          Laita mailia eleworks@outlook.com, niin katotaan mitä sille sais tehtyä.

                          Comment


                          • #14
                            AUX in aktivoitui jostain kumman syystä, kun tuuppasin AMI-liittimeen AMI-usb/3,5mm jack -yhdistelmäkaapelin. Kaapeliin en kytkenyt mitään erillistä äänilähdettä, vaan molemmat päät ovat tyhjinä. Saattoi auttaa myös Akin kanssa tehty päivitys AUX-aktivoinnista RMC:hen, joka päivityksen yhteydessä ei näyttänyt elonmerkkejä.. Kummia kapistuksia ovat. Kiitos Akille joka tapauksessa! :)

                            Comment

                            Working...
                            X