Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kellon lisääminen Webastoon (Thermo Top V)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kellon lisääminen Webastoon (Thermo Top V)

    Autossa on nyt tuollainen Thermo Top V, ilman kelloa. Webastolla on pelkkä liitin johon saisi pinnit lisättyä ja joku vanha kellokin taitaa löytyä mutta pinnijärjestystä en äkkiseltään löytänyt mistään. Onko täällä tietoa miten kello kuuluu tuollaiseen kytkeä?

    #2
    Äkkiähän se selvisikin kun samalla googlettelin. Tuo V on käytännössä sama laite kuin Z. Siinä ei ole omaa vesipumppua, ei sisäpuhaltimen ohjausta eikä muutakaan älyä. Tarvisi aika paljon jumppaa että saa esilämmittimenä toimimaan. Annan olla. Laitetaan vastedeskin kone käyntiin 10 minuutiksi pihalle ennen lähtöä. Ja niin se maailma pelastuu.

    Comment


    • #3
      Noita TT-V mallejahan on brändätty eri automerkeille ainakin eri softalla. Raudan osalta en tiedä kuinka paljon niissä on eroja. Volvon TT-V on ainakin väyläohjattu ja osaa keskustella kaken, kellon ja auton kanssa.

      Tuossa workshop manual mistä löytyy kytkentäkaaviot ja pinnijärjestykset:
      http://webasto-russia.ru/TTV_en_manual.pdf

      Comment


        #4
        CAN väyläisiin löytyy nykään aika näppäriä purkkeja, jotka osaa ohjata väylästä lämppärin ja webaston päälle kellolla. Tarkoitettu juurikin tähän ideaan. Vesipumpusta en osaa sanoa, että onnistuuko moottorin oman käyttäminen, jos sellaista edes löytyy.

        Esim. Orbasto ja TEC:in Fancontrol. Muitakin eri patenttiasteella olevia löytynee.

        Comment


        • #5
          Volvossa on myös letkun välissä erillinen vesipumppu, jota webasto käyttää. Tuollainen ei pitäisi olla paha asentaa jälkeenpäinkään.

          Tuossa jotain vertailua noiden eri mallien välillä:
          https://www.vagarena.fi/index.php?topic=6419.540

          Comment


          • #6
            Hopsis: mikä auto?
            Touranissa oli aikoinaan tuo venturemallin weba ja siihen tuli kellolaitteen mukana dongle jolla weballe tuli (jos olen oikein ymmärtänyt) softa jolla tuon sai toimimaan esilämmittimenä. Donglea ei silloin saanut erikseen joten jos webaston joutui uusimaan niin piti ostaa myös kellosarja jossa tuo dongle tuli mukana.
            myöhemmin kahalta sai donglen erikseen.

            Comment


              #7
              '08 Citroen C5 2.0hdi kyseessä.

              Comment

              Working...
              X