Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

-96 A4 kojelauta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • -96 A4 kojelauta

    Omassa -96 A4 B5:ssä on kojelaudan päällinen vaihtokunnossa, koska aukkojen reunat ovat rumasti turvonneet ja täytteet on näkyvillä. Tarjolla olisi päällisiä 99-00 -vuotisista facelift-malleista, mutta mahtaako noissa olla jotain eroja vanhempaan? Joku oli sitä mieltä, että väritkään ei ehkä täsmää, eli onko musta molemmissa sama musta? Omassa autossani ei ole matkustajan airbagia, mutta luukku siinäkin on bagin kohdalla.

    #2
    Enpä ole eroja värissä huomannut. En itse kojelaudassa ole huomannut eroja vaikka ne onkin eri osanumerolla, kojelaudan ilmasuuttimissa on.

    Comment


    • #3
      Onko bägillisen lauta sama kuin bägittömän?

      Comment


        #4
        On, siellä on paikka sille vaikkei bägiä olisikaan. Voit toki varmistaa asian katsomalla sinne uuden kojelaudan alle.

        Comment


        • #5
          Uudessa kojelaudassa on nyt sitten matkustajallekin nyt bägi paikallaan, mutta tietysti kytkemättä. Olishan se parannus saada tuo ihan toimimaan saakka, mutta mahtaisko onnistua ihan vaan kytkemällä tuo kuskin bägin johtoihin rinnalle. Tyhmempi luulisi, että silloin laukeaisivat yhtä aikaa, mutta onko systeemi kuitenkin sen verran tarkka, että pahastuu ylimääräisistä kytkennöistä? Saattaa vaatia oman aktivaattorin, eli ei taida johtosarjassa olla tuolle tehdaslähtöisenä liitäntää valmiina?

          Comment


            #6
            Ei sitä sen rinnalle kannata kytkeä, vastus putoaa puoleen ja siitä tulee aika varmasti vikakoodi. Ei taida olla liitäntää valmiina, ei noissa johtosarjoissa yleensä ole mitään ylimääräistä.

            Comment

            Working...
            X