Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 jäähdyttimen puhallin ei toimi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A6 C5 jäähdyttimen puhallin ei toimi

    2004vuoden 2.5tdi eli toinen flekti viskolla ja toinen sähköllä. Sähköinen ei toimi matalalla nopeudella lainkaan. Eli ilmastointi ei oikeen tahdo työntää kylmää kaupunki ajossa. Nopean puolen saa testattua alavesiletkussa olevan anturin liittimestä, hidas puoli ei herää. Ilmastoinnin paneelista kun napsuttelee ECON nappulaa, niin reletaulussa napsuu hitaan puolen rele. Senkin kokeilin vaihtaa ja kaikki asiaan kuuluvat sulakkeet on katottu.
    Onko jotain vielä, vai onko se fan control module kiurahtanut? Missähän se mahtaa majailla, kun johdot sukeltaa jonnekin lokasuojan seutuville?

    #2
    Siis suoralla virtasyötöllä/output testillä flekti toimii?

    Comment


      #3
      Ootko varma releestä? Ettei ole magneettikytkimen rele joka napsuu?

      Comment


        #4
        Flekti on uusi ja toimii syöttämällä suoraan virtaa ja nopeampi puoli toimii myös hyppyjohdottamalla alavesiletkun termostaattikytkimen johdot. Siellä on neljä johdinta ja muistelisin että toiset kaksi olisi hitaalle puolelle ja toinen pari nopealle.
        Kolmesta releestä keskimmäinen naksuu. Saatoin tulkita googlen kaavioita myös väärin. Mielestäni naksuminen loppui kun otti sen 5A fan control modulen sulakkeen irti.

        Comment


          #5
          Vasemman runkoaisan alapuolella oleva esivastus paskana. Isän 3BG BAUssa oli sama vika. Bensoissa ohjainlaite, dieseleissä esivastus.
          Viimeksi muokannut horch; 6.6.2019, 21:38.

          Comment


            #6
            Kiitoksia. Täytyypä kaivella jollain konstilla kumpi siellä lymyilee 8D0 959 493 vai 8D0 959 493 A

            Comment


              #7
              Puskuri irti niin näkee ja saa vaihdettuakin jos tarvii. Sisälokarin irrottamalla saattaa nähdä, en tosin tiedä miten paljon dieselissä ylipäätään on romua sillä nurkalla edessä kun omat kokemukset on kaikki bensakoneista.

              Comment

              Working...
              X