Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hanskalokeron luukun kannen irroitus saranoilta A4 -05

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Hanskalokeron luukun kannen irroitus saranoilta A4 -05

    Terve,

    Nuorempi poikani onnistui rikkomaan hanskalokeron toisen saranan. Sarana katkesi luukun kannesta ja kansi kroikkuu nyt yhden saranan varassa kojelaudassa. Vaikuttaa siltä että homman saisi helposti korjattua.

    Olisin tarvinut neuvoa saranoiden irroittamiseen. Ei näyttänyt olevan ruuveja vaan jotkut tapit tms. Eli lähteekö ihan pihdillä vetämällä vai onko jotain kikkoja? Täytyy tarkistaa ennen kuin rupeaa rikkomaan lisää.

    Ja samat tapit saa vielä takaisin vai tarviiko hankkia uusia osia??

    Kiitos,
    elcoche

  • #2
    Sama homma olisi täälläkin edessä. Hanskalokeron valon katkaisija hajosi, valo ei syty, ja lokeroa avatessa/sulkiessa kuuluu pamahdus eli se katkaisija ottaa jotenkin vastaan. Pitänee tutkia kun jaksaa.

    Comment


    • #3
      Katos muillakin sama homma. :)
      Mulla vaan särkyi oman käden kautta.

      tossa kuvassahan noita varaosia näyttää olevan

      [IMG][/IMG]
      Viimeksi muokannut jussi77; 23.11.2007, 18:31.

      Comment


      • #4
        Tietäisköhän joku mistä tämmöisen saranan saisi hommattua. Multa meni oikean puoleinen sarana poikki ja roikkuu yhden saranan varassa tällä hetkellä.

        Comment


        • #5
          Sama ongelma, eri ratkaisu. Itse korjasin liima+ruuvi yhdistelmällä, on kestänyt parisen vuotta. Itse saranaa ei muistaakseni saa erikseen, taitaa olla yhtä-ja-samaa kannen kanssa.

          Saranatapit lähtee ihan vetämällä. Omassa oli myös luukun "iskari" totaalisen jumissa, pienellä herkistelyllä sekin lähti pelittämään.

          Comment


          • #6
            Alkuperäinen kirjoittaja memsos Näytä viesti
            Saranatapit lähtee ihan vetämällä. Omassa oli myös luukun "iskari" totaalisen jumissa, pienellä herkistelyllä sekin lähti pelittämään.
            Tähän aiheeseen liittyen, tuo mainittu "iskari" autossamme on tosi jäykkä, ei siis ihan jumissa. Nyt on saranaremontti menossa niin kysyn, mikä olisi paras sen herkistelyyn, CRC, silikonispray vai joku muu?

            Comment


              #7
              Silikonispray.

              Comment


              • #8
                Kiitos neuvosta, silikonispraylla herkistyi ihan sopivasti. Nyt jäi Aibagin valo palamaan mittaritauluun. Eilen ajoin autolla hanskalokero irti ja silloin se myös paloi ja samanaikaisesti vilkkui "passenger airbag off" valo. Laitoin kyllä sen liittimen paikalleen, onkohan se nyt jäänyt vikamuistiin kummittelemaan vai pitäisikö vielä ottaa lokero irti ja tarkistaa kytkennät. Se matkustajan airbag-valo ei enää vilku, mittaritaulussa punainen airbag-valo palaa kiinteänä.
                Viimeksi muokannut Killeri; 22.8.2021, 15:41. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                Comment


                  #9
                  Jos virrat ollut päällä kun liitin irti jää airbagin vikavalo päälle vaikka olisi nyt kunnolla kiinni. vikakoodit lukuun ja poisto joko vcds:llä tai airbag reset-toolilla.

                  Comment

                  Working...
                  X