Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B8: Ei ääntä kajareista, diagnostiikan aikana kuuluu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B8: Ei ääntä kajareista, diagnostiikan aikana kuuluu

    Elikkäs tällanen ongelma:
    Entinen radio meni mykäksi totaalisesti ja vaihdettiin vastaava tilalle.
    Entinen oli 8T1 035 186 C (04S) ja tilalle tuli 8T1 035 186 P (05S).
    Eli aavistuksen uudempi joka tuli. No, tietysti Component Protection iski päälle ja tuo käytiin tänään purkamassa pois marmorilla.
    Nyt sitten iski myös ilmastoinnin ohjauspaneeliin sama homma (CP) mitä OBDEleven diagnostiikalla katsoin - vilkkuu vain OFF valo ja kuitenkin LIVE-testeillä saan OBDElevenillä testattua kaikki moodit läpi ja ne toimii (valotkin syttyy paneelissa oikein). Eli tuo vielä selvitettävä.


    Sitten se otsikon ongelma. Vaihdon jälkeen katosivat äänet radiosta/äänilähteistä. Eli kajarit on mykkänä. Kun sitten ajan diagnostiikan läpi, radio alkaa kuulumaan kun diagnostiikka skannaa äänijärjestelmää. Samoin kun katson äänijärjestelmän asetuksia ja live-dataa läpi diagnostiikassa, radio kuuluu. Heti kun diagnostiikasta poistuu äänikin katkeaa.


    Osaisko joku auttaa tämän kanssa? Ajan tarvittaessa lähimaisemiin Keski-Suomen alueella vaikka heti :)
    CP hommat on vissiin pelkästään marmorin kanssa hoidettavia mutta tuo äänipuoli on melkovarmasti vain joku pikku koodaushomma koska toimii tuolla diagnostiikassa.

  • #2
    Ja nyt huomasin ettei ohjauspyörän ”mode” painike tee enää mitään eikä volume saati ne valinnat.

    Comment


    • #3
      Radion koodaus, onko tallessa vanhasta radiosta? Helpointa olisi varmaan kokeilla kopioida se suoraan uuteen, jos on tallessa.

      Jos ei, niin sitten bittejä kaivelemaan. Esimerkiksi valinta siitä, onko autossa erillinen vahvistin vai ei, vaikuttaa siihen koodaukseen. Jos soittimeen on vaikka koodattu että ääni syötetään vahvistimelle, mutta autossa ei sellaista ole, niin hiljaisuus vallitsee. Tai sama toisinpäin. Varmaan myös noihin ohjauspyörän painikkeisiin löytyy koodauksia.

      Comment

      Working...
      X