Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 2.4 quatrro käyntiongelmat katin vaihdon jälkeen.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A6 2.4 quatrro käyntiongelmat katin vaihdon jälkeen.

    Elikkäs käytin autoa pajalla katalysaattorin vaihdossa. vaihdettiin apukuskin puoleinen katti ja kun kone lämpeni alkoi sammumaan kone hidastaessa risteykseen. Lähti käyntiin ja taas meni iha hyvin kunnes taas piti pysähtyä. Tyhjäkäynnillä kävi ihan hyvin mutta ajosta sammui. Nyt aamulla ei suostunut edes käymään tyhjäkäyntiä. Pajalle palautan sen hinurilla mutta olisko jotain tietoa jotta ei pajalla ala selittelemään ettei tarvii takuuseen korjailla niiden piikkiin. Kiitos vinkeistä etukäteen jo

  • #2
    Vaikuttaa vialta"sattui vaan samaan aikaan" Itse vaihdatin hammastangon suojakumin ja koe-ajolla meni etuvasen jarruputki poikki Onko yhteyttä? Näin putken ja umpi korroosissa(ruostunut) Voihan olla niin, että kammetessa hammastankoa irti, niin putki vääntynyt. Tiedä siitä. Vaihtoiva muuten suojakumin alle 200€, koska eivät ymmärtäneet, mikä homma siinä on. Tekivät 2pvä töitä, mutta hinta oli kysytty etukäteen. Hinta kannattaa kysyä aina, jos on jonkun osan vaihto. Itse just kysyin jakohihnan vaihdon hintaa(ack) niin halvin oli 640€(sis. hihna, vesipumppu,moniurahihna) Audilla varmaan 1500€. Jos tämän ikäiseen enään viitsii hihnaa alkaa vaihtaa, niin auto vaan pajalle, kirjallinen hinta hihnanvaihdolle,sitten vasta soittelemaan"onhan teillä lukitus tangot ym"

    Comment


      #3
      Vikakoodit lukuun. Olisiko jäänyt joku johto irti.

      Comment


      • #4
        Joo syy selvis... oli joku ilmaletku laitettu takaisin paikalleen josta johtui koko käyntihäiriö. Se on ollut siis asentajan huolimattomuutta. Eivät paljoa kyselleet rahaa lisää vaan hyvin pahoillaan olivat virheestään. Tuolla oli se katin vaihto töineen 800 euroa.:)

        Comment


        • #5
          Olisit päässyt tuntipalkalle, jos olisi ajanut Helsingin Kannelmäkeen pakoputki pajalle. Katti+vaihto 220€ Ainut paska puoli, koska ne hitsaa putket kiinni, niin niitä ei sen jälkeen hylsysarjalla vaihdeta.

          Comment


          • #6
            Kiitti tiedosta. Täytyy ajella seuraavan kerran sinne jos sattuu se toinen katti nyt pamahtamaan ??

            Comment

            Working...
            X