Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi B7 bensasuodattimen letkujen pikaliittimet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi B7 bensasuodattimen letkujen pikaliittimet

    En ole vähään aikaan noihin pikaliittimiin kajonnut. Mitenkä nuo avautuvat? eli se on semmonen 90 asteen kulmassa oleva liitin jossa on jonkinlainen muovilirpake ympärillä. Tarvitseeko se jotku erikoiset pihdit avautuakseen? onko tuolle liittimelle joku erikoinen nimi olemassa?

    #2
    Siinä sivussa on sellainen suorakaiteen muotoinen "nappi" mistä painaa jollain esim ruuvarilla niin pitäis lähteä.

    Comment


    • #3
      Elikkä se on tämän kaltainen liitin. En näe tuossa mitään nappeja.

      http://i384.photobucket.com/albums/o...1340994908.jpg

      Comment


        #4
        Tuossa kuvassa näkyy tuo vaalea kohta muuten mustassa liittimessä. Siitä painat jollain ja samaan aikaan vedät liitäntä ulospäin niin pitäis lähteä.

        Comment


        • #5
          Eipä tietenkään lähteny, paskaks meni liitin. Alan jotenkin maalaamaan pahimpia mielikuvia että toi koko helvetin polttoainesäiliö pitäs nyt sit tiputtaa alas? saako tommoseen kovaan putkeen mitenkään liitettyä uutta päätä? Oli niin hauras tuo, vähän lähti nostamaan ni napsahti heti poikki.

          Tuli tuossa mieleen, minkätakia nuo käyttää tommosia kovia muotoputkia? ilmeisesti sen takia että kestää painoa päällä? melkeen olis parempi toss a tapauskessa leikkaa nykyinen pää pois. Iskee siihen päälle pieni pätkä normaalia bensaputkea, putki klemmari ja sitten päähän pikaliitin.
          Viimeksi muokannut zeeliz; 15.2.2016, 19:36.

          Comment


          • #6
            Mullakin meni omasta rikki kyseinen liitin suodatinta vaihtaessa. Nippusiteillä ristiin rastiin vetelin suodattimeen kiinni ja mietinnässä ollut että josko jostain uuden liittimen siihen saisi. Mietin vaan että onko edes mahdollista uutta liitintä saada putkeen kiinni vai pitääkö kokonaan uusi putki hankkia? Vaihtoehtona mietin myös, että saisiko putken päälle ujutettua kumiletkun ja klemmarilla kiinni mutta kestääkö muoviputki sitten puristuspainetta...?

            Comment

            Working...
            X