Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

-99 A4 ongelmia starttauksessa.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • -99 A4 ongelmia starttauksessa.

    Eli outo ongelma tullut. Kun autolla on jonkun verran ajanut, että kone on lämmennyt ja sitten pysäytän auton esim. kaupassakäynnin ajaksi on ongelmaa startatessa. Nyt useamman kerran käynyt sama. Eli saa startata muutaman kerran todella pitkään ja sitten auto lähtee vaivalloisesti käyntiin.

    Ja tosiaan toistaiseksi ongelmaa ollut aina vain silloin, kun on tuo about. 10 min. ollut parkissa. Kylmänä lähtee ongelmitta ja samoin jos auton sammuttaa ja starttaa samantien uudestaan.

    Mistähän tuo voisi johtua?

    #2
    Lämpöanturiongelmalta kuulostaa.
    Lue vikakoodit ja katso näyttääkö jäähdytysveden lämpöanturi uskottavia lukemia.

    Comment


    • #3
      Heitän tähän ihan omana kokemuksena (mutta en väitä että on mikään yleispätevä ohje), että itsellä on Peugeot 307 jossa oli samankaltaista ongelmaa. Kylmänä oli aina laakin peli. Aina lähti ja auto kävi normaalisti. Sitten alkoi satunnainen pottuilu lämpimänä, että ei muuta kuin solenoidi naksahti. Joutui starttailemaan useasti. Aluksi oli satunnaista ja vaan muutaman kerran kun väänteli avainta niin lähti. Ihmettelin asiaa et mikä piru. Sitte alkoi tapahtua useammin ja lopuksi lähes joka kerta sais väännellä avainta monta kertaa (siis moottori käyntilämpöisenä, kylmänä lähti edelleen aina kerrasta). Löysin pököttipalstalta, että joku oli samoilla oireilla vaihtanut käynnistimen, niin tein sen (ja oli muuten aika hankala). Käynnistimen vaihdon jälkeen on aina lähtenyt laakista, oli kylmä tai lämmin kone.

      Kyssäri kuuluu miten ihmeessä käynnistin ottaa lämpötilasta nokkiinsa? On se toki varmaan lämmin kun on koneen kyljessä mut ei profiilin VAG kotteroissa oo vielä käynnistin reistaillut yhtään ja sentään ikää 4v enemmän ja km noin 65tkm enemmän molemmissa. Näin ajatuksena vaan heitän.

      Comment


        #4
        Lämpölaajeneminen on ihmeellinen asia.
        Ei kuitenkaan starttiongemalta kuulosta tuo ketjun aloittajan ongelma.

        Comment

        Working...
        X