Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Heikohko veto pikkukaasulla

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Heikohko veto pikkukaasulla

    Joo olis tälläinen hommeli, eli kun lähdetään kevyesti kiihdyttämään niin tuntuu että kaasua saa painaa aika paljon, esim toiseen samanlaiseen verrattuna. Sitten kun kaasua painaa reilummin, niin sitten menee jo ihan hyvin, kaasussa tuntuu noin puolenvälin jälkeen niinkuin pieni pykälä.

    Auto käy ja pelaa ihan hyvin, ja päästötkin oli leimalla ihan ok. Pieni hengettömyys "pintakaasulla" ajettaessa vaan häiritsee, kun tuota kaasua joutuu painelemaan niin paljon normaaliajossa.

    Sellainen piirre on myös pikkukierroksilla esim. kaupunkiajossa, että on vähän nykivää tuo meno, tuntuu että menee moottorijarrutukselle niin herkästi, että meinaa nykiä.

    Mitäs kannattaisi tsekkailla, lueskelin aikaisempiakin juttuja, mutta ihan samanlaista oiretta ei kenelläkään tuntunut olevan. Auto on 80 2.0E -94, moottoritunnus ABK.

    #2
    Ensimmäisenä tulis mieleen ilmavuoto. Mut taas jos päästöt on ok, ni.. Viisaammat auttakoon. Mä en muista onko täs ABK:ssa kaksläppänen kaasuläppäkotelo. Eli siitä tulis se pykälä kaasus ku se suurempi läppä rupeaa aukeemaan.

    Comment


    • #3
      Ihan hakuaammuntaa: säädä kaasuvaijeria, jos on aiheellista. Mulla oli ostettaessa laiskempi kuin nyt. Koeajolla säädin vaijeria ja jo kulki paremmin.

      Comment


      • #4
        Kiitoksia neuvoista, tässähän tuntee itsensä ihan tyhmäksi. Säädin kaasuvaijeria ja nyt on parempi, aika erikoinen tuo säätö, luulin että sillä otetaan löysät pois vaijerista, mutta sillähän saa tuota "herkkyyttä" näköjään säädettyä?

        Comment


        • #5
          Liity klubiin;-) Pari kertaa on kaasuvaijeri ollut väärin säädetty ja toisen kerran kurakaukalon reuna kaasupolkimen alla ja useampi virtuaalisavuke on mennyt vikoja selvittäessä...

          Comment

          Working...
          X