Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

E85 bensapumpun kesto ja mitoitus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #61
    Itse en ainakaan uskalla patentoida yksilähtöisestä pumpusta haaroittamalla. Silloin pitäisi alkaa syvällisemmin laskeskelemaan tai koeponnistamaan, että miten virtaus jakaantuu.
    Eikös se naapuritankin sisällä oleva "pumppu" toimi ejektorin periaatteella ja jos toimii bi-turboissa paluulinjan virtauksella, niin olettaisi, että toimisi myös pikkuveljissään.

    Ajatuksena olisi laittaa yksi walbron 450 tankkiin ja selvitä sillä. Jos kuitenkin alkuperäiset linjat jäävät liian pieniksi ja ne pitää vaihtaa, niin silloin asentaisin walbron keruusäiliöön ja antaisin alkuperäisen olla tankissa.

    Comment


      #62
      Minkälaisia tehoja tässä haetaan?

      Comment


      • #63
        ~500, ennemmin yli kuin ali..

        Comment


          #64
          Nostetaas tämä neljän vuoden takaa. Onko tullut kokemuksia hyvästä inline viinapumpusta? Possusta tippuu paineet yhdellä 044:lla ja dc menee sen takia tappiin ID1000 suuttimilla. Ei vielä laihalle mutta pitää saada paineet takas että suuttimet toimii niille suunnitellulla paineella.

          Comment


            #65
            Omista Boschin 044 pumpuista on tuotto tippunut jo parin vuoden (kesän) ajeluiden jälkeen etanoli käytössä. Pyörivät jatkuvasti täydellä jännitteellä, eli eivät ole olleet millään erillisellä säätimellä ohjattuja. Vaihdoin viime kesänä Pierburgin E3L pumpun tilalle ja sen käytös on vaikuttanut hyvälle, ruuvi-tyyppinen laite kyseessä. Loppui myös se kauhea surina, nyt ei enää käytännössä kuule koko pumppua.

            3 bar:
            044: 280 l/h
            E3L: 360 l/h

            5 bar:
            044: 200 l/h
            E3L: 300 l/h

            Comment


              #66
              Mittailin pumpun jännitettä ja yllätti että releen yli tippu 1.8 volttia? Ostin uuden pesän ja releen ja silti tippuu 1.2volttia. Pelkällä kytkimellä 0.8V häviö pumpun plussan ja akun välillä. Onko toi normaalia kun mittausohjeen mukaan 0.5 ois hyvän raja.

              Comment

              Working...
              X