Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B5 Lämpöongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B5 Lämpöongelma

    [COLOR="Silver"]Kabiiniin ei tuu lämmintä, ja koneenlämmöt seilaa 90-110 välillä. Ilmaa tuntuu olevan vähä jokapaikassa eikä millään tahdo saaha pois. Ideoita? Vesipumppu ja termari just vaihettu![/COLOR]
    Viimeksi muokannut heig; 13.2.2014, 20:01. Perustelu: Ei enää ajankohtainen

  • #2
    Lämppärille menevä akun vieressä oleva (apukuskinpuoleinen) letku on se josta järjestelmän saa parhaiten ilmattua. Letkussa on valkoisen ympyrän sisällä ilmausreikä josta pitäisi ilman tulla ulos silloin kun letkua on vedetty sopivasti ulos (eli ok silloin kun tulee nestettä).
    Käytännössä: klemmari löysälle ja letkua hieman ulospäin -> lämppäri täysille (hana auki) -> kone käyntiin ja odottelemaan että systeemi tulee ilmattua -> letku kiinni.

    Ainakin itse sain tuolla konstilla suoraan pelaamaan.


    Voi toki olla muutakin vikaa (foorumin haulla lisää)? - [COLOR=#0066cc]http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=93834[/COLOR]

    Comment


    • #3
      Joo kerran saatiin tulemaan tänään lämmintä kabiiniin vaan tuntu jostain repivän ilmoja uudestaan. Pitää huomenna pestä koko jäähdytysjärjestelmä kun näytti olevan madollisesti silikonia nesteiden seassa... Edellisen kerran oli vesipumppu vuorattu silikonilla kiinni, ja varmaankin tukkinu mukavasti paikkoja.

      Comment


      • #4
        Ilmavuodot aivan ekana kuntoon ja uusi ilmaus. Nestevuodot pitäisi olla suhteellisen helppo havaita, riippuen onko punaista vai vihreää (joita EI saa sekoittaa keskenään). Katso nyt kuitenkin tyyppi vika, eli koneen ja tulipellin välissä oleva anturikotelo joka voi olla yksi vuotokohta.

        http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=308879

        Mikäli joku paikka on tukossa niin toivottavasti huuhtelu auttaa. Mitä tuossa on katsellut niin tuon lämppärin kennon vaihto onkin sitten työläs operaatio.

        http://www.audiworld.com/tech/int54.shtml

        Comment

        Working...
        X