Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi s6+ AHK vaihdelaatikko/siirtäjä ongelma?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi s6+ AHK vaihdelaatikko/siirtäjä ongelma?

    Hain tänään plussalaisen kytkinrempasta. Nyt 2vaihdetta tupaan pistäessä saa ottaa keppiä takasinpäin saadakseen vaihteen sisään. Ennen remonttia toimi normaalisti keppi vasuriin ja alas. Onko vaihdekepissä säätöä, kun tuntuu menevän liian pitkälle? Vai onko kenties sössineet jotain ?

    #2
    On siellä säädöt vivustossa. Näkyy muistaakseni alapuolelta apukuskin puolelta katsoessa. Yksinkertainen homma säätää mutta on se aika ahdas paikka.

    Comment


      #3
      Eiköhän tuo tosiaan vivuston säädöllä hoidu. On tosiaan ahtaassa paikassa mutterit säädölle, mutta kyllä ne valon kanssa löytää ja sopivalla jatkovarrella pääsee aukomaan.

      Comment


      • #4
        Noniin hyvä homma! Korjaamolla oli puhetta, että olisi syncrot menny 1-2. Ei kyllä oireile yhtään siihen suuntaan. Alkuviikosta tallille selvittämään. Kiitos neuvoista!

        Comment


          #5
          Alapuolelta, pelkääjän puolella kun ahtaasta raosta katsoo näkyy vaihdevivusto. Säädä vähn kerralla ja lähtökohta kannattaa yrittää merkata. Voi olla että vanha asento näkyy viellä siellä tangoissa, johon on hyvä kokeilla eka lähteekö toimimaan. Aika huolimaton asentaja ollut jos ei ole viitsinyt säätää keppiä toimimaan :/

          Comment

          Working...
          X