Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A3 8L 1,6l ja jäähdytinneste vuoto

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A3 8L 1,6l ja jäähdytinneste vuoto

    Elikkäs nestettä rupes kuluu pikkuhiljaan ja nyt se räjähdysmäisesti kuluu jo säiliöllinen päivässä jos ajaa. Vuotoja en löydä konehuoneesta vilkaisemalla parkkipaikalla mutta auton alle kattoessa tiputtaa suurinpiirtein vaihdelaatikon kohdilta jäähdytinnestettä aika roimasti.Osaisko kukaan sanoo mistä kannattais ruveta tarkemmin ettii ku ei vaa silmä nää konehuonetta parkkiksella kattoes vuotoa???

  • #2
    Letkulähtö kuskinpuolella kannen päädyssä tapaa mennä halki näistä, joten sitä tutkimaan.

    Comment


    • #3
      komppaan

      Kurkkaa ^ letkulähtö ja tarkista samalla ylävesiletkun kunto kun omasta oli kannenpäästä pannan alta halki ja keulalta hikoili, motonet ja yleismallin letkulla helppo korjata.

      Comment


      • #4
        Joo eli toi kannen päädys oleva lähtö ni siit ainakin alapuolelta sormilla tunnustaessa tulee jäähdytin nestettä haskoihin et se ilmeisesti on sit se:) Onko kalliskin remontti?

        Comment


          #5
          Se vesilaippa maksaa jotain 50e luokkaa marmorilla muistaakseeni, ota samalla o-rengas lämpötila-anturille, osa on helppo vaihtaa itsekin..

          Comment


          • #6
            A3 1.6 2003. Mikähän plommi on oikealla puolella(edestä katsottuna)moottoria ilmaputkien alla? Suht ylhäällä. Vuotaa sieltä jäähdytysnestettä lattialle.

            Comment


              #7
              Moottorikoodi ja vaikka kuva kohteesta vois helpottaa diagnoosia. Mutta arvataan että siinäkin koneessa on vesilaippa ja termostaattikotelo siinä koneen takapäässä ja sieltä lähtee jäähd.nesteletkut. Vesilaipan ja kannen välissä on tiiviste ja termostaattikotelon alla myös, ehkä niistä vuotaa tai sitten joku letkuliitos löyhällä tai letku nirhautunut. Voi olla termostaattikotelo halkikin. Siinä nyt muutama mitä tutkia.

              Comment

              Working...
              X