Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pakoputki poikki, korjausehdotuksia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Mulla on bitistä molemmat takavaimentimet ihan puhki, saumat noesta mustana ja pörisee niin perkuleesti. Katsastuksessa eivät ole koskaan niistä huomauttaneet.

    Comment


      #32
      Alkuperäinen kirjoittaja ttenhunen Näytä viesti
      mikaj, se ole pahasti ruosteessa vaan irvistää saumoista. Siin' vain näyttää olevan ikäänkuin kaksi kerrosta. Kysäisen lähipajalta mitä mieltä ovat. Joku vain sanoi että nämä putket ovat vaikeita hitsata materiaalin vuoksi.

      killeri, juu, imuvuodot jne pitää kans tutkia. Lambdat on aika uudet.
      En ole kokenut erityisen vaikeaksi hitsattavaksi. Migillä tai tigillä, rosterilangalla tai mustalla. En toki ole hitsausjeesus.

      Comment


        #33
        En minäkään ole kovin kaksinen hitsari mutta helpoimpia tuntuis olevan Audin putket hitsata kun on ainevahvuuttakin enemmän kun jossain datsunin tinapaperista puhalletussa putkessa. Jotain rosterinsukuista se alkuperäinen putki tosin on ja mulla ei ole kuin mustaa lankaa kempissä mutta on ne siitäkin huolimatta ainakin sen muutaman vuoden aina kestänyt mikä yleensä riittää.

        Comment


          #34
          Audin putket näyttää useimmiten olevan ferriittistä rosteria. Menee pinnaltaan ruosteiseksi ja saattaa halkeilla hitseistä, mutta ei varsinaisesti ruostu puhki ensimmäiseen pariin sataan vuoteen. Kestää aikansa mustalla langalla hitsattuna.

          Vaimentimia on paikkailtu iät ajat ottamalla niin iso pala peltiä, että saa hitsattua kovaan kohtaan. Tarvittaessa käärii koko vaimentimen uuteen peltiin. Siihen vaikka joku alumiinimaali päälle, niin kestää jonkun vuoden. Jos maali pysyy pinnassa niin puhkeaa sisältä ulospäin.

          Comment


          • #35
            Juuri viikko takaperin kävin korjauttamassa A4:sen putken Vaasalaisella pakoputkikorjaamolla, vuoti keskipöntön/resonaattorin kohdalta aika reippaasti, samaa tämäkin sanoi että audin pakoputki on ikuinen, niin kauan kun et sitä kiveen aja, mutta muutamia heikkoja lenkkejä noissa on mitä pitää korjailla kun kilometrejä alkaa olla reippaammin, samalla hitsas vieressä olevan kiinnikkeen uusiksi, oli jo melkein poikennu.

            Comment

            Working...
            X