Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B5 S4 ei käynnisty?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • B5 S4 ei käynnisty?

    Hei,

    tuossa toissapäivänä ku oltiin lähössä pihasta ni rupes diudi temppuileen siinä. Eli käynnisty ensin normaalisti , kävi n.3 sek ja boooas ja sammu. Näin teki seuraavat ~5 starttia , kaasuun ei kestäny koskea ollenkaan vaan heti sammu jos sen teki. Sitte ykskaks auto lähti käyntiin , toimi normaalisti ja takasikki päästiin . Nyt sitte tänään ei oikein mitään. Parikertaa lähti käyntiin just tolleen että käy sen muuan sekunnin ja sammuu.

    Mistähän moista vikaa lähetään ettiin? Vikakoodipiuhahässäkkää ei ole :(

    #2
    ajonesto tai polttoainepumppu ovat veikkaukseni. Ajonestossa menee yleensä se tunnistin virtalukon ympäriltä eikä tunnista avainta. Onkos kokeiltu toisella avaimella? Polttainepumpussa vaan tulee tunnit täyteen ja ennen täydellistä antautumista saattaa toimia tai sitten ei. Tosin pumpun relekin saattaa temppuilla vanhuuttaan tai johdotuksissa/kytkennöissä olla häikkää.
    Tuo ajonesto näkyy vikakoodeissa, polttoainepumppu ei suoraan, saattaa jättää pa:n alhaisesta paineesta koodin.
    Nämä molemmat semmoisia yleisiä vikoja noilla oireilla, jotkut S4 b5:tä paremmin tuntevat voivat tietää paremmin.

    Comment


    • #3
      Mullahan ei edes ole toista avainta :D. Joku paikallinen kyrpä otti ja varasti mun työkalukassin missä sijaitsi vikakoodikaapeli prkl ni vaikea on lukea. Missä toi pumppu tossa tarkalleen sijaitsee et vois tarkemmin kuunnella pitääkö metakkaa? Ja jos on pimeä ni mistä pumppu tilalle halavalla tietty ;D?

      Comment


        #4
        Polttoainepumppu on tankin sisällä. Sinne pääsee takakontin kautta, pyöreä kansi.
        Jos alkuperäinen on ok ja halvalla täytyy saada--> löytynee forumilta käytettyjä.

        Comment


        • #5
          täytyypä käyttää letkua jakotukilta irti ja kahtua tulleeko sieltä mittään :( Miten jos toi ajonesto on syypää? Mitä sille on tehtävissä? Pittääkö joku sisialainen kutsua poistaan koko ajonesto?

          Comment


            #6
            Ei tuo vikakuvauksen perusteella ajonestolta kuulosta. Ei silloin kone ehdi "booata", vaan se hörähtää hyvin käyntiin ja sammuu noin sekunnin päästä, ja mittaristoon jää vilkkumaan avaimen kuva.

            Comment


            • #7
              kävin tänään autolla mutkan. pistin muutaman litran bensaa siinä toivossa että mittari ois rikki. Saudi lähti käyntiin , kävi minuutin ja vähän tröötäili ja sammu. Ku kaasuttelu ni vähän paukku. Vikakoodeja ei edelleenkäön oo saatu luettua ku kkl kaapeli ei rupea toimiin jostain syystä:( millehän sitä rupeais?

              Comment


              • #8
                onha noita kaapeleita oulu täynnä :) vaikka itsekkään en omista mut apua sai päivässä.. huoltoa lauantaina tiedossa tai ainaki vika koosien luku ja sitte päätös meneekö diudi paalaimeen vai saako tuosta vielä toimivaa peliä :)

                Comment


                  #9
                  Kato tulpat ettei ole märät. Jos saat käyntiin nappaat sytkävahvarit irti yksitellen ja kato muuttuuko käynti.

                  Comment


                  • #10
                    Empä mä saa tota kaapelia pelaamaan. Jos joku oululainen kaapelin omaava lukee tätä ni voisko käydä kaukovainiolla lukaseen? Voin vaikka sikspäkin perjantain kunniaksi vaivanpalkaksi laittaa :) Tai jotain muuta juu neim joor prais !

                    Comment


                    • #11
                      jäsenenä sais helpoiten tuolta jäsen tiedotus puolelta heti sai oululaisia kiinni jolla vag-com oli :) kyllähän tuo hyvä ois itelläki olla mut eipä anna nyt budjetti periksi ku menny toho diudii nii paljo hynyä nyt et ei mitää järkee eikä ees toimi vielä :D

                      Comment


                        #12
                        Laittelin juuri privaa. Kyllä ehtisin käydä viat lukaisemassa, jos heti pääsisi moista tekemään. Lähden tästä piakkoin tallille tuota Riesaa ropaamaan ja palaan vasta sunnuntaina...

                        Comment

                        Working...
                        X