Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S4 B6 V8 koneen irrotus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • S4 B6 V8 koneen irrotus

    Täytyisi ottaa B6 koppaisesta S4:sta moottori irti. Netistä löytyi tämä:

    http://www.euroaddiction.net/forum/b...ull-guide.html

    Tuossa otetaan moottori vaihdelaatikon kanssa ulos mikä itselläni ei ole tarpeen. Kysymys kuuluukin että pääseekö moottorin ja vaihdelaatikon välisiin pultteihin käsiksi normaaleilla työkaluilla ja mahtuuko tuo moottori tulemaan vetoakseleiden yli ilman että irrottaa pakosarjat?

    Nopeasti vilkaistuna näyttää kyllä siltä että pakosarjoja ei mahdu irrottamaan moottorin ollessa paikallaan.

    #2
    Väittäisin että on 50/60 kannattaaako ottaa laatikkoineen päivineen paketti irti. Jotta saat moottorin ja laatikon irti toisistaan joudut apurunkoa tiputtamaan niin että saat alapultit irti. Ja omalla tapaa yläpulttien irroitus on melkoista kurottelua.

    Mutta sitten taasen laatikkoineen päivineen irroittaminen tarkoittaa vaihdevivuston, kardaanin, vetarit jne irroittamista.


    Onko sulla nosturi käytettävissä vai aijotko tunkilla toteuttaa irroituksen?

    Comment


      #3
      Jos homma ei paljon eroa C5 ässän vaihteiston irrotuksesta niin laatikon alimmaiset pultit sai auki myös avaamalla laatikon ja moottorin tukityynyt ja tunkkaamalla pakettia pari senttiä ylöspäin. En tiedä sitten kuinka paljon ahtaampaa B6 ässän takana muuten on, isokorisessahan on jakopää koneen etupuolella.

      Oli aika hyvän näköinen ja kattava ohje tuolla linkin takana, en vain ehdi lukea loppuun joten yksi perusniksi siltä varalta ettei sitä tuolla ole mainittu. Irrota etupään kallistuksenvakaaja korista ja käännä auton alle. Muuten ei mahdu öljypohja tulemaan ja koneen irrotus jämähtää siihen.
      Viimeksi muokannut hopsis; 18.6.2013, 07:21.

      Comment


      • #4
        Tuhlaapa viisi euroa ja osta tunti latausaikaa erWiniin, alkaa asiat selvitä.

        Comment


        • #5
          Auto on tosiaan vielä pihassa ja projekti on ns. valmisteluvaiheessa :) Autotallista löytyy katossa liikkuva ketjutalja ja pihasta autopukit. Maskin purkaminen on tietysti se ensimmäinen vaihe mutta sitten täytyisi tietää lähteekö irrottamaan laatikon kanssa vai ilman.

          Pitänee katsoa erWinistä jos vitosella tähänkin tulisi tietoa.

          Comment

          Working...
          X