Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

AAN venttiilikopan tiiviste

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • AAN venttiilikopan tiiviste

    Olisiko kenelläkään vaihtoehtoa Rovaniemen Pörhön 82 euron tiivisteelle AAN venttiilikoppaan? Vaihtelin tulpat (12e merkkiliikkeellä ja 20,50e paikallisella tarvikeliikkeellä) ja huomasin, että oli tihkunut öljyä tulppa"onteloon". Se rengastiiviste oli putkien ympäriltä ilmeisesti pettänyt. Vielä pieni pyyntö ETKAlaisilta: voisiko joku tarkastaa tuon tiivisteen osanumeron, onko se 034 198 025F? Ei oikein ole 100%:nen luottamus paikallisiin merkkiliikkeen isäntiin. Ei viitsis vaihtaa ja todeta, että eihän tää oo sinne päinkään. Kiitos etukäteen.

    #2
    Budjettiversio: NM:n elvytin vanhan tiivisteen pesemällä sen ja ihan ohut kalvo locktiten mustaa moottoritiivistettä molemmin puolin. Näyttää siistiltä, eikä vuoda.

    Comment


    • #3
      Varmaan toimiva juttu, mutta pakko vaihtaa uuteen. Ne sisemmät rengastiivisteet ovat aika resut. Josko vain joku tietäisi halvemman, muuten köyhtyy 82e.

      Comment


        #4
        Elringin 915.572 Tiivistesarja, vent. koppa, vastaa tiivistettä 034 198 025 F.

        E-katalogin linkki löytyy 'Yleistä' keskustelun ilmoitustaululta.

        Enempää en jaksa nettiä kaivaa, mutta etsi sille seuraavaksi maahantuoja/tukkuri kenen valikoimissa se on ja sitten selvität kuka vähittäismyy sitä. Samaa voi noudatella monien
        muidenkin osien kanssa.

        Comment


        • #5
          Victor Reinziltä löytyy myös, mutta silläkin hintaa muistaakseni yli 50 eur (pitäisi tosin olla täysin OE-kamaa). Taitaa sitäpaitsi usein olla tehdastilaustavaraa, Suomessa ei ollut noita varastossa ainakaan kun aikoinaan niitä kyselin.

          EDIT: Niin, tuo varaosanro täsmää kyllä perhealbumin tarjoamaan.

          Comment


            #6
            No kyllä on hullu hinta tuosta tiivisteestä 50 euroakin. Nimittäin siis reinzin koko kannen romppeet oli ohjehinnaltaan 162e tms. Siis sisältäen metallinen kansipahvi, venaohjurikumit jne jne jne.

            Tosin kuulin jokin aika sitten, että tuossa hinnoittelussa on voinut tapahtua joku käpy eli 160e tuosta setistä on hullun halpa. Tiedä häntä, tulin ostaneeksi, en valita.

            Comment


              #7
              Joo, on se hullun halpa. 10V koneen yläsarja maksaa ovh yli 200 euroa.

              Comment

              Working...
              X