Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ohjaustehostimen pumppu tiensä päässä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ohjaustehostimen pumppu tiensä päässä?

    Noin viikko sit töistä lähdettäessä alkoi ohjaustehostin pitää järkyttävää ulinaa kylmänä käynnistäessä. Kotiin päästyäni tarkistin ohjaustehostien öljyt ja maximissahan ne öjyt oli mutta aivan pikimustaa, joten päätin suosiolla öljyt vaihtaa. Öljynvaihdon ja ilmauksen jälkeen ääni lakkaa, mutta alkaa mutta tulee pikkuhiljaa uudelleen ja ja noin 10min jälkeen ääni on korviahuumaavaa ja öljysäiliö täynnä vaahtoa. Toistin ilmauksen monta kertaa ja joka kerta sama juttu, alkuun ääni katoaa mutta palaa hiljalleen. Eilen auto kävi pajalla jossa tarkastivat letkut ja hammastangon eivätkä löytäneet vuotoa mistään. Pumppu elämänsä ehtoopuolella vai jotain jonka olen tehnyt väärin? voiko rikkinäinen pumppu kerryttää ilmaa öjyn sekaan. Uskomatonta on että ohjaus kuitekin toimii moitteettoasti äänestä huolimatta.

  • #2
    Vaahto nesteen seassa kertoo siitä että jostain pääsee ilmaa sekaan. Itselläni pumppu imi sitä lohkojen välistä, vaikka ei ulospäin vuotanutkaan. Korjaantui toisella pumpulla.

    Comment


      #3
      Minulla vuoti hammastanko/ohjausvaihde sinne raidetangonpään suojahaitarien sisään, meni aika kauan ennen kuin tuli ulos. Mutta ilmaa siis joka tapauksessa jostain saa sekaan kun vaahtoaa.

      Comment


      • #4
        Kyllä siltä vaikuttaa että uutta pumppua kehiin. Osta suosiolla merkkiliikkeestä, säästyt monelta harmilta. kokemusta on!

        Comment


        • #5
          Joo, tänään tiedustelin marmorilta hintaa, vaivaiset 996e pumppu ja koko roska tiivisteineen ja töineen 1600€, kyllä täytyy taas todeta että audin pitäminen on halpaa!

          Comment


          • #6
            Viime syksynä 289e tai jotain oli omaani marmorilta vaihto-osana, eli viikon kuluessa kun vanhan vei tilalle. Kyseessä siis kunnostettu punppu. Liekkö sitten kokonaan uusi tuon hintainen ilman vaihdokkia, en tiiä...

            Comment

            Working...
            X