Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Quattro ulisee ajossa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Quattro ulisee ajossa?

    Eli auto on 02 vuoden tt quattro ja nyt parina päivänä ajossa kuulunut pientä ulinaa kun on veto päällä. eli kun laittaa kytkimen pohjaan niin loppuu jne.
    vauhtia saa olla jonkun verran että se kuuluu eli onko vain niin että öljyt on niin tahmeita 15asteen pakkasella että pitää tuollaista ääntä vai onko joku hajoamassa?

  • #2
    Itselläni on B5 S4 Avant -01 autossa juurikin sama ongelma. Ainoastaan veto päällä, muuten ei mitään. Kuuluu parhaiten 50-90 vauhdissa, kun ei huku muihin ääniin, eikä ole riippuvainen vaihteesta. Vielä en ole ongelmaa korjauttanut. Yksi korjaamo veikkasi, että olisi laatikon päälaakerit, koska jos siellä on pienikin välys, niin se heittää akseliä vähän vinoon, kun tulee vetoa ja rattaat alkaa vinkumaan. Olen myös varoiksi hommannut kardaanin tukilaakerin, sekä torseniin pari laakeria. Eli korjausta odotellen.
    Viimeksi muokannut 8866; 2.2.2012, 19:27. Perustelu: Ei ole profiilin autoja, vaihtuu ajan saatossa kuitenkin.

    Comment


      #3
      itsellä kuuluu jossain 70km/h jälkeen ja aavistuksen voimistuu nopeuden kasvaessa.. ja nyt tosiaan + 15 asteen pakkasilla alkanut pitämään meteliä..

      en haluaisi uskoa itse noihin laakereihin kun mittarissa on alle 90tkm, mutta eihän sitä koskaan tiedä..

      Comment


      • #4
        A8 4.2

        Mulla taas alkoi ulina kardaanin laakereitten uusinnan jälkeen. Tekee vain pakkasella ja loppuu kun ajaa jonkin aikaa. Täysjarrutus lopettaa ulinat. Kuuluu veto päällä ja vapaasti rullatessa. Äänen korkeus muuttuu kun laatikko vaihtaa. Ääni kuuluu 40-80km/h vauhdissa.
        Huomenna taas auto nosturille ja ihmettelemään.
        Viimeksi muokannut harrastelija; 2.2.2012, 22:49.

        Comment


          #5
          Torsen pitää pientä ujellusta aina, joskin useimmiten hukkuu muuhun meteliin. Siis kuuluu ominaisuuksiin. Poikittaismoottorisissa ei kuulu ulista, perän äänistä en tiedä.

          Comment


          • #6
            Kyllähän torsen varmasti pitää aina pientä ulinaa, mutta ei näin kovaa kuin esim itselläni, eli selvä vika jossain.

            Comment


            • #7
              Eli kun löysää vedossa kaasun tietyssä nopeudessa kuuluu ujellus ja kytkimen kun painaa pohjaan lakkaa ujeltamasta....-eli eli mikä yleensä antaa sen äänen ilmeisesti kuitenkin laatikosta, laakeri vai jokin muu? APX koneinen ja se 6-lovinen, ajettu 166 tkm
              Viimeksi muokannut marko69; 7.8.2020, 14:19.

              Comment

              Working...
              X