Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 90 moottorin tyyppikilpi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 90 moottorin tyyppikilpi?

    Eli pitäis löytää moottorista tyyppikilpi. oisko kellään tietoa mistäpäin moottoria löytyy, oon yrittänyt etsiä sitä mutta ei ainakaan noin äkkisiltään ole löytynyt. autoon on jossain vaiheessa vaihdettu kone, papereitten mukaan on ollut NG mutta nyt ilmeisesti 7A ainakin koneen kannessa on merkintä 20v. joten nyt pitäis tietää mitä varaosia koneeseen ostaa.

    #2
    Moottorissa ei ole tyyppikilpeä. Moottorikoodi on lohkossa, ihan lohkon yläreunassa, siinä 1 ja 2 sylinterin välimaastossa kuskin puolella. Merkintä on tasomaiseen koneistettuun pintaan meistetty hyvin hentoisesti. Joten putsaa huolella. Siinä on aika paljon romua edessä. Toisaalta jos laittaisit moottorista valokuvan ja katsoisit onko pakoputkessa lambda-anturia, niin voidaan siitäkin kertoa mikä se on. :)

    E: helpotetaan vähän. Jos konehuoneessasi on tämännäköinen murkula: http://mrcrossfire.kuvat.fi/kuvat/90...7/IMG_0013.jpg JA pakoputkessa on lambda-anturi, on moottorikoodisi 7A. Jos pakoputkesta ei löydy lambda-anturia, on konekoodi NM.

    Comment


      #3
      20v:ssä konekoodi on tavallisesti kannessa.

      Comment


      • #4
        Pikaisen etsinnän jälkeen en löytänyt koodia. eikös sylinterijärjestys ole puskurista peräänpäin 1-2-3-4-5? otin muutaman kuvan koneesta jos se yhtään helpottaa tunnistamista http://veijoesso123.kuvat.fi/kuvat/
        niin ja kierroslukumittarin mukaan kone kiertää 6000rpm. sen mukaan se pitäis olla tuo 7A, ainakin jos tuohon wikipedian sivuun on luottaminen. viisaammat sanokoon http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_80
        Kiitos jo etukäteen

        Comment


          #5
          Kyllä NM mosakin tuon kiertää. Samalta tuo kone näyttää kun mun NM mosanen 90q. 7A myös (ainakin omaan silmään) näyttää aivan samalta.

          Katso onko siellä pakoputkessa sitä lambda-anturia. Nm:ssä ei ole 7a:ssa on.

          Comment


            #6
            Jep, kurkkaa se lambda. Löytyy pakosarjan kollektorista jos on löytyäkseen.

            Comment


            • #7
              Joo lambda löyty eli se on 7A

              Comment

              Working...
              X