Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vuotaa juu, mutta mistä h-tistä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Vuotaa juu, mutta mistä h-tistä?

    On käsi päässä. 3B laskee jäähdytysnestettä lorisemalla alleen paineenalaisena (kuumana), mutta useamman tunninkaan tarkkailun jälkeen paikkaa ei ole löytynyt. Jostain termostaattikotelon ja lämppäriltä tulevan letkun suunnassa paikka ilmeisesti on, mutta pannuhuoneen suunnaton romumäärä tiätty hankaloittaa etsimistä entisestään. Vesipumpussa vika tuskin on, eikös nokkahihna (kotelossaan) roiskisi vuotovesiä ympäriinsä? Kysymys kuuluukin, onko kenelläkään tiedossa tyypillistä vuotopaikkaa koneen vasemmalla kyljellä? Missään näkyvissä ei siis vuotoa ole, mutta koneen kylki ja öljypohja pysyvät märkinä ja hävikki on SUUNNATON.

    #2
    MC kusi alleen aika tehokkaasti ylävesiletkusta ja syylärin päästä

    Comment


    • #3
      A4 lorotti syyläristä ja ilm. kennoston takia tuo jäi huomaamatta.

      Comment


        #4
        Ainakin vanhemmissa 10v vitosissa lähtee termarikotelosta lämppäriä kohti 10cm letkunpätkä (ja jatkuu metalliputkena) joka mielellään halkeaa.

        Comment


          #5
          Sähköinen vesipumppu huudettu!

          Comment


          • #6
            Mulla tuli lämppärin hanasta,en muista kumminpäin se vuoti joko ilmastointi päällä tai ei. Se on kyllä koneen takana vaihdelaatikon päällä. Sen kanteen tulevan haaraputken joku stefa(taitaa olla kolme siinä)?
            Edit: ne on o-renkaita eikä stefoja.

            Comment


              #7
              Tutkimukset jatkuvat. Tällä hetkellä väkevin veikkaus on termarikotelon tiiviste taikka ko. lämppärille lähtevä letku. Vuoto väheni siedettäväksi, kun jätin painekorkin hiukan löysälle, vaan en välittäisi kovin vajaapaineisella jäähdytellä. Ties vaikka kiehahtaisi aivan normaalissa ajotilanteessa. Ja eiku purkamaan, p-le. Aloitamme tehostinpumpun irroittamisella ja jatkamme siitä syylärikennoon...

              Comment


                #8
                No jos se noin edestä vuotaa niin sitten voisi olla termarikotelolta taaksepäin lähtevä letku tai sitten banjo "haravassa" jossa ahtimen jäähdytysletku on kiinni tai sitten itse se letkun pätkä. Hankalia paikkoja kaikki.

                Comment

                Working...
                X