Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 1.6 automaatti nykii ja kolahtaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 1.6 automaatti nykii ja kolahtaa

    Elikkäs elikkäs kyseessä on vm -96 automaattilaatikolla varustettu A4. Vaihteisto käyttäytyy todella kummallisesti, liikkelle lähdettäessä nykäsee aika rajusti ja pari ekaa vaihdetta vaihtaa myös todella rajusti, välillä kuuleekin isomman "kolahduksen" tapaisen äänen kun vaihde vaihtuu. Muuten auto kyllä toimii mutta vähän pelottaa että olisiko jotain isompaa paskana?

    Vaihteiston öljyjä en ole päässy katsomaan vielä, tikkua ei löytynyt, mutta laatikon sivussa pitäisi olla jonkunlainen tarkistus luukku?

    Mikä neuvoksi tuohon vaihteistoon? Kun autolla ei ole ajettu vasta kuin 137tkm..

    #2
    Onko laatikon öljyjä vaihdettu koskaan? Suomen oloissa öljyt on syytä vaihtaa välillä, vaikka huolto-ohjelmaan vaihto ei kuuluisikaan. Liian vähäinen öljymäärä aiheuttaa myös oireita.

    Vaihdelaatikko käyttäytyy vähän tuon tyyppisesti myös silloin kun se on vikatilassa, silloin kaikkien vaihteiden merkkivalot palavat kirkkaana valitsimen vieressä ja mittaristossa. Vikakoodit saa luettua & nollattua esim. VCDS:llä/VAG-COMilla.

    Itse veikkaisin jälkimmäistä, kun ajokilometrit ovat kuitenkin noin pienet.

    Comment


    • #3
      Todennäköisesti ei ole vaihdettu öljyjä koskaan laatikkoon, Saksasta auto on tuotu -04 että en sitten tiedä mitä kaikkea siellä olisi tehty sitten, jos on.

      Ookoo pitääpi tutustua tuohon sitten tarkemmin, kyllä ne jos nyt äkkiseltään muistan niin merkkivalot palaa aika kirkkaana.

      Kiitos vinkistä

      Comment

      Working...
      X