Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

mikä boschin lambda?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • mikä boschin lambda?

    [LEFT]Ostin autooni lambdasensor.comista juuri auton malliini sopivat lambdan, muita saman malliin ei ollut saatavilla listalla. Lambdan johto on liian lyhyt pelkääjän puolelle, eli käy vain kuskin puolelle. Mitä lambdaa olette käyttäneet 2.6 litran abc-moottorille pelkääjän puolelle? Auto on siis 80 b4 2.6 v6 abc sedan.

    Jopa lambasensorista tuli viesti että automalliin on vain yksi lambda heillä, eli tuo pelkääjän puolen lambda pitää itse jatkojohdottaa?

    Jos tiedätte mikä lambda siihen menee, ja sen saa tuolta, kertokee?
    Kuskin lambdassa oli johto noin muistaakseni 15-20cm pitkä, korjaaja sanoin että pitäis olla varmaan 50cm pitkä johto sinne pelkääjän puolelle..
    [/LEFT]

  • #2
    Noo, mää hommasin sillon nuo bocshin yleislambdat numeroltaan 0 258 986 502. Niissä oli johtoa kyllä enempi kuin tarpeeksi, tosin niissä piti yhdistää vanhojen lambdojen liittimet nuihin. Sitten tuo orkkinelli ois ollut numeroltaan 0 258 003 524, mutta reippaasti tieten kalliimmat, eli en nuukana miehenä ottanut. Mutta meni ainakin kassastuksessa pakokaasutestistä kirkkaasti lävitte sen jälkeen nuilla yleislambdoilla ja eiköhän varmaan vielä ainaki seuraavasta :)

    Comment


    • #3
      lienee ehkä lailla sama / vinkkiä

      http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ght=aah+lambda
      http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ght=aah+lambda

      Comment

      Working...
      X