Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Moottorin suojamuovit?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Moottorin suojamuovit?

    Tämä on varmaan yksi omituisimmista kysymyksistä täällä :-) mutta onko 2.7T moottoreiden suojamuoveissa eroja vuosimallien ym. välillä? Siis niissä muoveissa jotka ympäröivät moottoria ja yhdessä lukee tuo 2.7 biturbo?

    Syy miksi kysyn tätä on tämä. Autoni oli melkoisen isossa huollossa jossa yläkerran stefat vaihdettiin, siis koko moottorin yläkerta oli auki. No nyt kun sain autoni takaisin huomasin (mielestäni) että nuo suojamuovit ovatkin erilaiset. En nyt ole ihan 100% varma mutta omasta mielestäni ne olivat aivan mustat (pientä röpelöpintaa) mutta nyt nämä mitkä ovat autossani ovat mustan harmaat. Ero on sen verran huomattava, että heti kun avasin konepellin huomasin että jotain on erilaista.

    #2
    Olisko mahdollista, että ovat ennen korjausta pesseet jollain voimakkaalla liuottimella konehuoneen ja muoviosat ottaneet itseensä ja haalistuneet vai näyttävätkö uusilta??

    Comment


      #3
      Ei näytä uusilta, siksi tätä ihmettelinkin. Nyt ne näyttävät paljon vanhemmilta :-( Lisäksi yksi niistä on näköjään rikki (halki) pitääpä hiukan soitella perään ja kysellä mitä niille on tapahtunut. Heräsi epäilys jos joku on halunnut hiukan uudistaa omaansa ja tehnyt pienen vaihtokaupan, tosin epäilen hiukan itsekin tuota sillä tuo liike ei ole niitä kaikkein pienimpiä huoltoliikkeitä Audilla....

      Comment


      • #4
        Jari, luota silmiisi. Kaikki on mahdollista- valitettavasti. Asian selvittäminen on sitten eri asia.(

        Comment

        Working...
        X