Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

3.0 TFSI papattava pärähdys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    3.0 TFSI papattava pärähdys

    Löytysikö tähän muiden kokemuksia: 3.0 TFSI (CGEA) pärähtelee papattaen kierroksia nostaessa. Nopeasti papattava ääni ilmestyi ihan yllättäen ja kuulostaa omaan korvaan joltain pakosarjaan, pakoputkeen tai katalysaattoriin liittyvältä. Ääni kuuluu selkeimmin auton alta. En ole vielä saanut kaveria avuksi kaasuttelemaan - lisätietoa sitten kun saan.


    #2
    Pakoputken jousto-osa heti katin jälkeen??
    Minulla ei papattanu, piti pientä supsutusta...
    Kuskin puolen vaihdoin, toinen odottaa vielä inspiraatiota...?

    Comment


      #3
      Se se ilmeisesti on - googlailin aiheesta ja löytyi paljon kokemuksia vastaavasta. Täytyykin nyt tsekata kuinka syvällä se Touaregissa on ja saisiko sen korjattua jollain pajalla. Toinen vaihtoehto on uusi alkupätkä jota varten putki on katkaistava. Merkkilike vaihtaisi koko putken katalysaattoreineen...

      Comment


        #4
        Homma selvisi / case closed. Ensimmäisen pöntön edessäolevasta laipasta (kuvassa 14) oli kaksi pulttia kolmesta kadonnut ilmeisesti ruosteen taivaalliseen valtakuntaan. Uudet pultit ja vuoto loppui.

        Touaregin / Cayennen TFSI:ssä ei muuten ole jousto-osaa lainkaan. Tuo ensimmäinen laippa (14) ​​joutuu koville ja siksi pultit varmaan ruostuessaan katkeaa helposti.


        Click image for larger version

Name:	Exhaust_first_section.jpg
Views:	207
Size:	76,1 Kt
ID:	1967115

        Attached Files

        Comment

        Working...
        X