Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 sammuu helteellä.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 sammuu helteellä.

    Moikka. Onkohan täällä arvailuja/tietoa mistä voi johtua että auto sammuu pitkässä ajossa ja varsinkin silloin kun on helteinen keli. Jättänyt monta kertaa tienpäälle. Yleensä tasaisen ajon jälkeen pysähtyessä. Kuitenkin jonkin ajan päästä voi taas ajaa hetken kunnes sammuu uudestaa. Tyhjäkäynnillä auto saattaa "hytkyä". Korjaamoilla ja huollossa käytetty mutta ongelma ei ole ratkennut. Edellinen korjaamo vaihtoi sytytystulpat ja puolan sekä Lambdan. Talvella tätä ongelmaa ei ole koskaan ollut.

    Kyseessä Audi A4 1.8 bensiini ajettu 190k vuosimallia 2014

    #2
    Sammuuko se siis ajosta? Vois kokeilla avata bensakorkkia ajon jälkeen, jos siellä on kamala alipaine siinä vaiheessa niin vois olla joku tankin huohotuksen/korvausilman ongelma.

    Comment


      #3
      Jättääkö koodeja? Ainakin omassa matalapainepolttoainepumpun PWM-säädin oirehti erityisesti kuumilla keleillä ja isoilla kuormituksilla. Talvella ei oirehtinut lainkaan millään kuormituksella. Kunnolla tiltatessaan auto ei pysynyt käynnissä, mutta käynnistyi kuitenkin hetken odottelun jälkeen ja toimi näinneisesti normaalisti.PWM-säätimen jälkeen ei vastaava ole toistunut.

      Comment


      • #4
        Kiitos vastauksista!vikakoodi p0064 : lämmitetyn happianturin lämmittimen ohjauspiiri kosketinkenttä 2, anturi 3 :korkea.

        Vika kuulostaa kyllä täysin samalta kuin Karvis kirjoitti.

        Moottorivalo syttyy mutta saattaa seuraavana päivänä olla pois ja auto toimii kuin mitään ei olisi tapahtunut.

        Kun avaan bensakorkin niin ei sieltä pienintäkään pihahdusta kuulu.




        Comment


          #5
          Kontrolleri tarvikkeena (Pierburg) ei ole kuin 70-80€ ja suhteellisen nopea vaihtaa, jos on työkalut. Kannattaa tuokin kokeilla.

          Comment


            #6
            Kannattaa lukea vikakoodit vcds:llä. Geneeriset lukijat ei kaikkea näytä.

            Comment

            Working...
            X