Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Urs4 perän laakereista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Urs4 perän laakereista

    Jees.

    Haulla en oikeen löytänyt aiheesta. Elikkäs tilanne on nyt se että urssi on seissyt tallissa 6vuotta kun orkkis perämurikka räjähti ja sitten lähtikin rakennukset lapasista. Käytetyn perän ostin aikanaan foorumilta. Nyt ei sitten ole mitään käsitystä muutaman tallimuuton jäljiltä missä sen perän sisukalut on. Tarkotus olis nyt saada perä läjään ja olen koittanut siihen osia kattella, mutten oikeen ole vakuuttunut niiden oikeellisuudesta. Stefat löysin ihan autodocista ja wavetrackki olis lukoksi asettumassa. Välitys löyty kyllä tallilta mutta laakerit puuttuu ainakin.

    Osaisko joku kertoa mulle enemmän aiheesta ni ei tulis tilattua turhaan vääriä osia.
    Viimeksi muokannut HENU; 12.12.2022, 12:55.

    #2
    005 409 123 tai 016 409 123 näyttisi olevan poskilaakereiden osanumerot.

    https://audi.7zap.com/en/rdw/audi+10.../5/525-525020/

    Comment


    • #3
      Tämän verran etenin itsekin asian kanssa, mutta saatavuus vasemman puoleisen kanssa melko mitätön tai sitten en osaa etsiä. Näille kun löytyis jotku vastaavuudet jostain katalogista? Muistaakseni siellä oli FAG ja toisella puolella Timken. Ei ole vaan niiden numerot tallessa missään :(

      Eräs vinkki kertoo, että LM501349/LM501310 olisi tämä timkenin vastaava. Mittojen mukaan se olisi tuo oikeanpuolen laakeri, mutta edelleen vasen on haastava.

      Comment

      Working...
      X