Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT -00 1.8T lämmitettyä konetta saa startata pitkään ja useasti.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi TT -00 1.8T lämmitettyä konetta saa startata pitkään ja useasti.

    Eli jos laitan auton piuhan päähän ennen töihinlähtöä (45min - 1h), hyppään kiesiin ja alan startata, niin saa startata 2-3 kertaa vaikka miten pitkään eikä starttaa. Sitten kun jättää rauhaan 15-30 sek. niin lähtee käymään. Tänään aamulla koitin niin, et auto 1 tunnin lämmityksessä ja sitten vain kävin laittamassa virrat päälle, kävin nakkaa roskiksen ja hyppäsin autoon ja välitön hyvä startti. Mikä juttu?

    #2
    Onkohan autossa letkulämmitin? kuullostaisi ihan sellaiselta, eli lämmittää ensin nesteet koneen etupuolelta, missä on lämpötila-anturi. Anturi näyttää noin lyhyen lämmityksen jälkeen väärin suhteessa muuhun moottoriin ja siksi ei lähde ykkösellä käymään.

    Comment


    • #3
      No tätä itekkin ajattelin, mut miten se eroaa siitä, että en starttaa konetta ensin, vaan laitan vain virrat päälle ja odotan hetken ja lähtee? Mut kun toisaalta alan miettii oikein hetken, niin tänään aamulla kun tein siis näin, et laitoin vaan virrat päälle, kävin heittää roskiksen ja sen jälkeen irroititin lämppärin johdon, niin kuului sellaista pientä surinaa/hurinaa siinä keulan kohdalla. Et olisko sähköinen pumppu lähtenyt kierrättää vettä ja sitäkautta viilentänyt anturin?

      Comment


        #4
        Keulassahan on se pieni sähköinen pumppu kun käy ja tasaa vähän lämpötilaa, mutta parempi on kun ei alle 2h lämmittäisi.

        Comment


        • #5
          No ei näillä sähkön hinnoilla kehtais kyl kahta tuntia lämmittää himassa, toisin kuin töissä :D Mut parin tunnin lämmitys töissä kyl antaa lähestulkoon heti käynnistää auton :)

          Comment

          Working...
          X