Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A2:sen hammastanko ja G250 asentotunnistin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A2:sen hammastanko ja G250 asentotunnistin

    Tere,

    Kakkosen hammastanko vuotanut jo pidemmän aikaan ja katsatuksessa tuli sanomista, niimpä rupesin sitä sitten vaihtamaan. Vuotava tanko on saatu irti ja vähän käytetty tanko tullut espanjasta asti purkuautosta. Ongelmaksi muodostui nyt se että vanhassa hammastangossa on tuo G250 asentotunnistimen paikka mitä tässä "uudessa" varaosassa ei ole. Tuota G250 anturia on käytetty alkupään kakkosissa jonka jälkeen siitä on luovuttu. Kysymyksenä kuuluu mitä muutoksia täytyy tehdä että saa tuon "uuden" toimimaan? Käsittääkseni pumppuyksikön vaihdolla saattaa selvitä, mutta onko kellään kokemusta varmistaa asia?

  • #2
    http://pierro777.free.fr/DOCVAG/ssp2...Technology.pdf Tuossa tietoa G250 anturin toiminnasta (sivut 20-30). Oonko aivan pihalla jos vaihdan uudemmalla varaosanumerolla olevan moottori/pumppuyksikön, niin saattais toimia ilman vikavaloja? "At a later date on the Audi A2 the signal from the steering angle sender G85 (see Page 33) will be used, thus eliminating the need for the power steering sensor G250" Eli tieto tulisi tällöin G85 anturista joka siis ilmeisesti löytyy myös minunkin autosta.

    Comment


    • #3
      Nyt on sitten toinen hammastanko mistä anturin paikka löytyy moponetistä hommattuna. Laittelin siinä illalla apurunko/hammastanko paketin paikalleen niin huomasin sitten että tuohon meneekin sitten erilainen anturi. Alkuperäisessä on yksi levyinen ja nyt tässä moponetin osassa kaksi levyinen. Googlettelin asiaa ja tuo hammastanko olis ilmeisesti suoraan käypänen VW polo/Seat corboda. Noh siinä sitten kirosanojen jälkeen lueskelin A2oc.netistä että sehän saattais toimia kun vaihtaa kaksilevyisen anturin tilalle. Tilasin latviasta tulemaan varaosan, saapa nähdä miten käy. Toivottavast kerkee tulemaan ensviikolla niin kerkeen testaamaan et toimiiko. Muuten täytyy ottaa tuo moponetin hammastanko irti ja käydä palauttamassa. Täytyy sanoa et on kyllä vittumaista hommaa yrittää etsiä oikeeta varaosaa

      Comment

      Working...
      X