Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 quattro nakuttaa vedättäessä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 quattro nakuttaa vedättäessä

    vm. 02 1.8T quattro alkoi kuulumaan selkeä/rallatus/"nakutus" edestäpäin kun vedättää, vapaalla ja moot. jarrutuksessa ei kuulu sitä. Mutkittelu ei hiljennä eikä ääni myöskään kovene eli ei liene vetari... Kai? Nopeuden mukaan taajuus muuttuu. Mikähän voisi olla. Ajolleen ihan yhtä hyvä kuin aiemminkin.
    Oisko ryhmäläisillä omakohtaisia kokemuksia :)

    #2
    Olisiko väljä vetarin nivel joka naksuu?

    Comment


    • #3
      NO niin.. aikaa vierähti, mutta syyksi paljastui torsenin (laatikko) alla olevan kannatin kumin totaalinen tuho. Nyt kun uusi kannatin on paikoillaan, niin moottorijarrutuksessa kuuluu selvä ihan kuin kuivan laakerin vorvotus. Kardaanin etupäästä kun nostelee niin tuntee selvän välyksen, takana ei minkäänlaista välystä. Lie laakeri vika? Vai mitä mieltä olette. Onko paha homma tuon laakerin vaihto, paikallinen "nyrkkipaja" hoitaisi. Tuo nyrkkipaja on siis sen oikea nimi :D

      Comment


        #4
        Kardaanin nivel saattaa olla kuiva/väljä.

        Comment


        • #5
          jep voi olla myös sekin. Ihmetyttää vain tuon jakolaatikkoon menevän kardaanin välys. Selkeästi välystä on kun ylös/alas ja sivuille heiluttaa?? En tiedä rakennettä, että pitääkö siinä olla välystä. Mutta mielelläni sen vaihdan/ vaihdatan jos ei ja jos tiedän millainen homma sen vaihto on? Kiitän ja kumarran vastauksista. ?
          Viimeksi muokannut Killeri; 18.1.2022, 14:49. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

          Comment


            #6
            Jos siis kardaanin etupään laippa heiluu, niin kyllä siellä on väljä laakerit. Lootan peräpää auki, ja sieltä sitten laipan prässäys irti ja laakeri vaihtoon.

            Comment


            • #7
              No niin kiitos. Kuulostaa ainakin sellaiselta hommalta jonka paikallinen nyrkkipaja voisi hoitaa. Vien pirssin sinne kuitenkin termostaatin vaihtoon parin vko:n päästä. Meinasin sen itse vaihtaa, mutta kun vähän tutkailin miten ja mitä kautta niin ei tiaisen tallissa taida viitsia ?

              Comment

              Working...
              X