Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Moottorin vikakoodeja BCM boxin vaihdon jälkeen?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Moottorin vikakoodeja BCM boxin vaihdon jälkeen?

    Hei potilaana A4 B6 '02 1.9TDI jossa tod. näk BCM viallinen, kun niin paljon valojen kanssa ongelmia. Alkuperäinen oli koodilla 8E0907279E ja kokeiltu sen tilalle 8E0907279J. Töötti jäi huutaan ja pyyhkijät pyyhkimään, kun asensin yhden liittimistä kiinni. Irrotin J-loppuisen ja laitoin auton oman E-loppuisen kiinni ja sen jälkeen alkoivat nämä ongelmat. Starttaa pitkään, mutta käynnistyy, ESP-valo palaa ja käynnissä ollessa hehkunvalo vilkkuu. Ja tietenkin jarruvalot palavat kokoajan.
    ​​​​
    Onko nyt vain paskaa tuuria, että ei johtuisi tästä boxin vaihtokokeilusta vai mikähän mahtoi mennä ketuiksi tässä hommassa?
    ​​​​​​
    Viimeksi muokannut Mudinski; 30.5.2021, 14:35.

    #2
    Onhan kaikki sulakkeet katsottu?

    Comment


      #3
      Laita vikakoodit tekstinä, ei kuvana.
      https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...on-huono-juttu

      Comment


      • #4
        Pahoittelut, vikakoodien laitosta kuvana. Koitan parantaa tapani siltä osin jatkossa! Vaikea oli uskoa, että tuon boxin vaihto voisi sulakkeen hajottaa ja vielläpä konehuoneessa olleen 15A sulakkeen ( sen hehkun? sulakkeen vieressä, ohjainboxin alla ) joka on "Engine management, BPP switch". Nyt vaihdettuna ulkomailta tullut boxi joka täsmälleen samalla koodilla kuin alkuperäinen ja näytti alkaneen toimimaan valot.

        Comment

        Working...
        X