Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

TT 2.0TFSI cab vm07 käy 7sek OK,sammuu, käynnistyy OK, sammuu-sama toistuu.vika P025a

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • TT 2.0TFSI cab vm07 käy 7sek OK,sammuu, käynnistyy OK, sammuu-sama toistuu.vika P025a

    Hankin TT 2.0 TFSI cab vm 2007 kesäpäivien iloksi, mutta alku on ollut hyvin kivikkoinen, jopa murheellinen.

    Vuorokausi auton hankinnasta - 300km ajon jälkeen - syttyi auton vikamerkkivalo (MIL). OBD testaus antoi selitteen vikakoodille: *P025a Polttoainepumpun moduuli A, ohjauspiiri avoin.
    En huomannut auton käytöksessä mitään poikkeavaa, joten jatkoin auton käyttöä n. 150km ajan.
    Muutaman päivän taliissa seisomisen jälkeen oli tarkoitus lähteä ajelemaan, mutta TT päätti toisin
    Pääsimme kotipihasta muutaman satametriä, kunnes auto sammui. Auto käynnistyi normaalisti, kävi normaalisti (ei poikkeavia ääniä yms.), kunnes taas sammui muutaman sekunnin käynnin jälkeen.

    Tämä vika jäi päälle - käynnistyy normaalisti, käy normaalisti, kunnes sammuu( tyhjäkäynnillä alle 10 sec, kierroksilla selkeästi lyhyemmän aikaa.). MIL (P025a) vikamerkkivalo edelleen, ei muita vikamerkkivaloja.

    Ajatuksia, mikä tämän aiheuttaa? Mistä mun tulis lähtee hakee vikaa? Kaikki tiedot, kokemukset, ajatukset ovat tervetulleita!

    PS. Autolle suoritettiin autotohtori katsastus/testaus ennen hankintaa, jonka läpäisi puhtain paperein!

    #2
    Onko tankin siirtopumpun ohjausmoduli vielä alkuperäinen? Tuo voi olla iältään sitä ryhmää, jossa se ohjausboksi kärsii lämpöhalvauksesta. Takapenkin alla tankin päällä.

    Comment


    • #3
      Kiitos jipitkan - mun silmiin näyttää alkup. Mikä olisi tapa testata ohjausmoduulin toimivuus?

      Comment


        #4
        Taitaa olla ainoa tapa vaihtaa ehjään. Liikaa älyä, että sitä voisi mittaamalla selvittää. Katso etkasta onko se osanumeron perusteella vanhin versio ja kysy googlelta tuleeko sillä osanumerolla vastaan vikakertomuksia. Jos boxin kuoressa on pienikään sulamisen jälki, niin se on aika varma merkki vaihtotarpeesta.

        Comment


        • #5
          Kiitos - muutama kysymys lisää
          mistä kannattaa hankkia ko moduuli?
          toiseksi, jos ohjausmoduuli osoittautuu ehjäksi, mikä olisi ajatus seuraavasta / seuraavista komponenteista mikä/mitkä voisivat aiheuttaa vian?

          Comment


            #6
            Moduulin hankinta joko ebay.com tai ebay.de. Jos ei auttanut niin bensanpaineiden mittaus tai pumpun tarkistus.Toki se kannattaisi varmaan tehdä ennen kuin ostaa uusia osia...

            Comment


            • #7
              Moi, lyhyt päivitys - PA pumpun ohjain laite vaihdettu, auton toiminta OK. Vanhassa pumpun ohjainlaitteessa hapettuman jälkiä. Vaihdon yhteydessä huomattu vasemman katon viemärän olevan rikki, jonka johdosta vettä vuotanut sisälle, pumpun ohjain laitteen päälle. Myös viemäri vaihdettu. Nyt runsas kuukausi nautittu kesästä TTn kanssa. Kiitos kaikille palautteesta

              Comment

              Working...
              X