Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Q7 V8 FSI -07 käyntihäiriö

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Q7 V8 FSI -07 käyntihäiriö

    Q7 on nyt temppuillut pitemmän aikaa jo. Tyhjäkäynnillä alkaa käydä vajaalla (1. pytty putoaa pois) ja sytyttää moottorivikavalon. Kun antaa lenkkaria edes hieman, tilanne normalisoituu. Aina vain tyhjäkäynnillä toistuu tämä ongelma, ei ikinä ajon aikana. Vikakoodit jotka antaa ovat 00768 & 00769. Merkkihuolto suositteli pähkinäpuhallusta karstojen poistoksi, tämä tehty, ei vaikutusta. Sen jälkeen suuttimen vaihtoa, tämä tehty myös, ei vaikutusta. Tulpat myös vaihdettu ja puolia vaihdeltu päittäin, ei vaikutusta. Vika pysyy 1. pytyssä. Nyt ei enää kiinnostaisi arvailla ja raottaa lompakkoa arvailujen varaan mutta ei tässä muutakaan kai voi. Löytyykö täältä ideoita mitä kokeilla seuraavaksi?

    #2
    Mulla meni PCV-valve toissa talvena. Oireena oli tyhjäkäynti päin peetä ja misfireä + vikavalo, kierroksilla toimi OK. Tässä tapauksessa misfiret vaan jakaantui useammalle pytylle kun ihmettelin tilannetta VCDS:n kanssa. Alle satasen osa tarvikkena ja kohtuu v-mäinen vaihtaa. 079103464D
    Edit: niin ja pullauttihan se sellaisen metallivahvisteisen kumitulpan vielä pelkääjän puolen sylinterikannesta pihalle samassa yhteydessä. Löyty numerolla 06B103113C, näitä on kaksi kummassakin kannessa.
    Viimeksi muokannut STP; 14.5.2021, 17:34.

    Comment

    Working...
    X