Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 C7 2.0 TDI 130 kW, flektit jäävät pyörimään lyhyenkin ajon jälkeen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audi A6 C7 2.0 TDI 130 kW, flektit jäävät pyörimään lyhyenkin ajon jälkeen

    Mikä voisi olla syynä otsikon kulkineessa, kun jo 10-15 min ajon jälkeen näin +5 asteessa puhaltimet jäävät hurisemaan, mutta mittarin näytön mukaan moottori ei olisi juuri lainkaan lämmin. Ihan normaalia lämpimillä keleillä tietysti, mutta nyt moinen epäilyttää. Katkeaako jäähdytyksen kierto mahdollisesti johonkin matkan varrella?

    Kyselen aiheesta täällä foorumilla, jos kyseessä on joku jollekin jo aiemmin vastaan tullut ongelma. Termostaatin vaihto näytti hiukan hankalalta sijaintinsa takia, mutta tehtävissähän tuokin tietysti on.

    #2
    Jos et pidempää pätkää ole hetkeen ajellut niin arvaisin, että dpfn polton olevan kesken kun moottori sammutetaan. Ratkasu on ajaa pitempi lenkki.

    Comment


      #3
      Täältä kanssa ääni dpf polton kesken jäämiselle.

      Comment


        #4
        Ok, kiitos pikaisista vastauksista. Pitääpä kurkistaa mitä VCDS sanoo. 4F:ssä regeneroinnin sai VCDS:llä ajettu manuaalisesti, miten sitten tämän C7:n kanssa...

        Comment


          #5
          Saa pakkoregeneroinnin tehtyä myös C7:ssa. Mutta sitä ei kannata tehdä kun ei mitään vikavaloja pala. Tuo yllä ehdotettu pidempi lenkki on oikea vastaus tähän kohtaan.

          Comment

          Working...
          X