Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 2.4 V6 tiptronic jumissa, helppiä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 2.4 V6 tiptronic jumissa, helppiä

    Päivää.
    Potilaana a6 c5 2.4 tiptronic quattro sedan 2002.
    Täysin yllättäen pihasta pois peruutettuani, kun olin vaihtamassa D vaihdetta päälle, jumittui vaihdekepukka N vaihteelle. Samalla syttyi öljysensori valo. ? Nyt siis tilanne se, että vaihdekeppi ei liiku mihinkään. Sulakkeen 31 kun ottaa pois, keppi liikkuu ja pystyy ajamaan. Jarruvalokytkimen vaihdoin, mutta ei vaikuttanut asiaan. Sulakkeet käyty läpi. Solenoidin valo kepin juuressa pimeänä. Käytin piuhassa liikkeessä, vikakoodia magneettiventtiilin maavika/oikosulku. Ideoita? Luin täältä samaisia ongelmia, mutta en löytänyt ratkaisua. Eihän tuon öljysensorinkaan pitäisi asiaan vaikuttaa? Jos on jotain ideoita koskien johtojen ym. käymistä läpi hapettumisten varalle ni kuulisin mieluusti myös niiden sijainnin :D

  • #2
    Yksi mahdollisuus, että automaattivaihteiston ohjain on saanut kosteutta ja viat johtuvat siitä. Boksi sijaitsee lattiassa oikean etupenkin edessä.

    Comment


    • #3
      Moikka ja kiitoksia paljon vastauksesta! Joku sähköasiahan tuo on. Juuri olinkin ajatellut että viikonlopun hermojen lepuuttamisen jälkeen alkuviikosta kaivan boksin esiin.. Sulla ei varmaan satu olemaan ohjeistusta kuinka helpoiten kaivella boksi esiin? Vissiin kynnyslista pois ja mattoo vaa ronskisti ylös? Irtooko kynnyslista ihan nykimällä vai onko siinä jotain tiettyä?
      Ja vielä tuli mieleen kommentoida, että emäntä oli kyllä jonkin aikaa sitten unohtanut pelkääjän ikkunan auki yöksi. Sadetta oli yön ja penkkiä kuivatiin pari päivää.. mutta tästä jo pari kuukautta. Eikä välissä mitään ongelmia ollut.
      Viimeksi muokannut Killeri; 17.4.2021, 20:46. Perustelu: Viestit yhdistetty.

      Comment


        #4
        Ei vältämättä heti ilmenee vikaa kun laiteet kastuuvat. Aikaa myöten kyllä ne viat ilmenee kun laitteet alkaavat hapettumaan ym.

        Comment


        • #5
          Onko siitä havaintoa miten tuo öljysensorivalo iski samaan aikaan? Käsittääkseni öljyn lämpötila-anturihan tuo on, ainakaan sen mittari ei tee enää elettäkään.

          Comment

          Working...
          X