Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 100 2.0E sammuu lämpimänä noin 30 km ajon jälkeen.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 100 2.0E sammuu lämpimänä noin 30 km ajon jälkeen.

    Hei! ko audi sammuu lämpimänä noin 30 km ajon jälkeen, mutta lähtee heti käyntiin mutta ei meinaa ottaa kierroksia pääsee taas vähän matkaa eteenpäin ja sammuu taas. Sit ei enää kännistynyt meinasin apuvirtaa laittaa, mutta akku oli osin sulanut, Vaihdoin akun ja sama vika on edelleen 30km pääsee eteenpäin , ensin tulee aivan pieni nykiminen minkä huomaa ja sitte alkaa röpöttäminen ja auto sammuu.kylmänä toimii hyvin.Onko vika bensapuolella vai sytytyksessä?Voiko puolasta johtua tämä vika?Lataussäädin kun akku oli sulanut?Bensapumppu huutaa välillä.Tulpat, virranjakajan kansi ja pyörrin sekä tulpanjohdot on vaihdettu.Vika on tullut kun auto on ollut pois liikennekäytöstä seisonta-aikana. ja sitten olis toinen audi samanikäinen joka on alkanut viemään polttoainetta tuplaten normaaliin verrattuna ja välillä ei meinaa aina lähteä käyntiin, tulpat,virranjakajan kansi, pyörrin vaihdettu.

    Ja vielä paljon pitäisi viedä bensaa normaalisti?
    Viimeksi muokannut Killeri; 7.4.2021, 19:34. Perustelu: Viesti palautettu.

  • #2
    Päälle 7,5l matkassa, kaupunki 11.9l, yhdistetty 8,5l / 100km ja quattro. Litra pois jos etuveto.

    Comment


      #3
      Mikä vuosimalli ? Oletko mitannut latauksen ?

      Comment


        #4
        Vitosrellussa oli aikoinaan vastaava vika. Kävi just 30min ja sammui. Turhien osien vaihdon jälkeen vika oli puolassa. Aina kun se lämpesi niin sammui. Se oli kyllä sellainen mötikkä missä taisi olla sytytyksenvahvistin samassa joten empä tiedä kummassa vika sit oli..

        Comment


          #5
          2,3 litraisella varustetusta löytyi viimein tukkeutunut katalysaattori. Oireet alkoivat juuri nykimisellä ja puutumisella muutaman kymmenen kilometrin ajon jälkeen. Viimein ei kestänyt koskea kaasuun juuri ollenkaan ja kierroksia kesti nostaa 1500 rpm.

          Välissä vaihdettu sytytysosat hall-anturia myöten.

          Comment

          Working...
          X