Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

5.2 FSI rallattaa kierroksilla

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 5.2 FSI rallattaa kierroksilla




    Mitä mahtaa kymppi valittaa? Erottuukin yllättävän huonosti videolta, mutta tuollainen kalkattava soundi tuossa 2000-4000 rpm kohdalla. Jonkin verran selvempi ihan korvaan tuo ääni. Kuorma päällä vaimenee (toki muu melu lisääntyy) jonkin verran, mutta vallankin hidastuessa 4000 --> ~2500 rpm erottuu melko hyvin taas.

    Kenelläkään hyviä veikkauksia?

    #2
    Kauanko auto ollut sulla, millaisella huoltohistorialla ja kalkattaako/nakuttaako kone tyhjäkäynnillä kylmänä?
    Halvin ja helpoin vaihtoehto voisi olla rikkoutuneet imusarjan läpät, joiden osat räplättää irrallaan.
    Viimeksi muokannut vV8m5; 4.1.2021, 10:43.

    Comment


      #3
      Olisko tämä se Vaasasta, Huutokaupat.com, sininen 4F S6 Avant?

      Comment


        #4
        Jos oletetaan tuon olevan joku muu yksilö kuin se paalivalmis sininen, niin vastaava roplatusta pitää myös venynyt/väljä jakoketju hakatessaan koteloon. Samaa settiä ne ketjut, öljyn paineella toimivat kiristimet ja ohjurit on kautta linjan.

        Comment


          #5
          Imusarja irti ja se moottorin jossainkohtaa hajottava muoviläppäkalusto pois sieltä sisältä. Kuulosti ittelläkin niinku olis ketjuista joku rallattanu mut nuo muovilelut syyllisiä. Imukanavat tuli siivottua samalla ja öljyvuotoja korjailtua.. Öljy-huohotin/erotin/sykloni -keksintö vaihtaa kannattaa myös.

          Comment


            #6
            Olis hyvä jos jotain viitteitä, että tuliko se ääni jotenki yllättäen ilmoille. Faijalla taitaa olla yksi ehjä käytetty imusarja vapaana, kun vaihtoi omaansa uuden ettiessään sinisen savutuksen syytä, jos tulee jollekkin tarvetta. Ei ollut siinä vika, mutta ideat alkoi loppumaan. Lopulta kai se vain oli uusien tarvikeseparaattorien paska laatu syynä.

            Ja mikä sininen huutokaupat.com'ssa ollut? Se rinta-joupin kiertolainen?

            Comment


              #7
              Joo sepä se.

              Comment


                #8
                Sehän on ollut konevikainen jo vaikka kuinka monta vuotta jos viimesin myynti-ilmotus piti paikkaansa reilu kuukausi sitten.
                Tuo vois olla mun murheenkryyni, onneksi jäi tonnin välirahaerimielisyydestä kiinni aikanaan. Soikeita pyttyjä siinä silloon oli ja jos mulle totta puhuttiin niin vain pari pyttyä kunnostettin. Sehän sitten lähti joku aika myöhemmin konevikasena eteenpäin, kun oli ensi palautunut takaisin liikkeelle.
                Viimeksi muokannut Puuhapete; 8.1.2021, 13:04.

                Comment

                Working...
                X