Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Allroadin ininät

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Allroadin ininät

    2000 mallin Allroadin vasemman takapyörän kohdalta, tavaratilan verhoilun alta kuuluu jonkin sähkölaitteen ininää, kun auto seisoo parkissa. Ininä tulee ja menee, mutta sammuu aina kun ovia avataan. Onko kyseessä jotain aivan normaalia, vai johtaako tuo inisevä "boksi" sen kärähtämiseen? Epäilen, että syö myös akkua. Liittyykö asia jotenkin ilmajousituksen kork. säätöön tai keskuslukitukseen?

    #2
    Siellä on kompressori joka on kylläkin lähempänä oikeaa reunaa ja tuo ilman "jakotukki" on enemmän vasemmalla. Voisiko se vuotaa hiukan ja pitää ininää tai joku niistä solenoideista ääntää? Tuohan on helppo todeta jos yhtään pääsee auton alle katsomaan. Oven avaaminen laittaa systeemin "Not Ready" tilaan eli se voisi selittää miksi ääni loppuu tai sitten jos joku kulma on alempana niin auto nostaa automaattisesti alustaa säädettyyn arvoon eli joku niistä solenoideista vetää ja päästää ilmaa säiliöstä jouselle.

    Comment


    • #3
      Sen verran tarkennusta, että kun irroitan sen tunkin kopan, niin ääni tulee sieltä kotelon sisältä vasemmalta, Siellä näkyy joitain elektroniikkakomponentteja, siis bokseja. Ääni on siis sähköininää, surinaa.

      Comment

      Working...
      X