Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2000 TT kone öljyinen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 2000 TT kone öljyinen

    Otin koneen päältä suojakannen/muovin pois ja katsoin että koneen kylki öljyinen ja mietin onko venakopan tiiviste vai mikä mistä yleensä vuotaa näissä? Pitää joku päivä vielä koettaa päästä kaverin tallille nosturilla tsekata myös alhaaltapäin. Mutta ei tiputa auton alle yhtään kuitenkaan.

    #2
    Osta vaan uus tiiviste ja vaihtoon jos ei tietoa millon vaihdettu. Huono tiiviste kyllä sotkee koneen kyljen tehokkaasti.

    Comment


    • #3
      Selvisi syy todnäk. koneen öljyisyyteen, huohotinjärjestelmän osat 13A ja 10 halki ja koneen suuntaan vielä, uudet tulossa Tepolta.

      Comment


      • #4
        Kunhan osat vaihdettu niin kuinka reippaasti uskaltaa konetta pestä jotta saa öljyt kyljistä pois? Moottorinpesuaine vaikuttamaan mutta uskaltaako paineella antaa vettä koneelle?

        Comment


          #5
          Itse en täydellä paineella laittaisi vettä mihinkään ja sähkölaitteita yrittäisin varoa että niihin ei suoraan painepesurilla vettä ollenkaan. Oikeaa pesuainetta ja riittävä vaikutusaika niin pelkkä huuhtelu riittää.

          Comment


            #6
            Keskustelua moottorin pesusta täällä: https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...esu#post196635

            Comment


            • #7
              En löytänyt foorumilta vastausta joten kysäisen nyt kun huomasin ajon jälkeen öljynkäryä auton sisälle ja konepellin aukaisun tehtyäni huomasin että savu nousee turbon puolelta, kännykän valolla kurkatessa huomasin että öljytippoja putoaa pakoputken joustavaan osaan nyt en muista nimeä mutta verkkomaisen näköinen, siitä mietin mistä voisi tiputtaa ja oletuksena pidän että öljynpaluuputken laipasta/tiivisteet välistä olisi...

              onko kokemuksia moisesta ja onko tuleen syttymis vaaraa?

              koneena APX 225 hv ja 175 000 ajettu

              Comment


                #8
                Onko venttiilikopan tiivistettä millon vaihdettu?

                Comment


                • #9
                  Ei tietoa ja auto ollut mulla vasta 6 kk mutta sitä epäiltiin joku aika sitten kuitenkin asentajan mielestä hyvä eikä vaihtanut, oli kuulemma kumissa pehmyt ja kimmoisa....
                  Pädillä kuvattu yläkautta eli onkohan turbo menossa kun öljyinen?
                  Attached Files
                  Viimeksi muokannut Killeri; 3.12.2020, 18:21. Perustelu: Viestit yhdistetty.

                  Comment


                  • #10
                    Sellainen huomio että jakolaatikkon ja kardaanin välistä on hiukan kostea eli stefako vuotaa, voikohan lennättää siitä öljyä niin että osuu pakoputkelle ja ylemmäksikin?

                    Comment


                      #11
                      Bonuksen mainitsema venakopan tiiviste voi valuttaa lohkoa pitkin tuonne alas myös, mutta kyllä nuo muutkin vaihtoehdot on valideja tuossa sijainnissa.

                      Kannattaisi pestä kaikki puhtaaksi ensin, niin on helpompi alkaa etsimään vuotokohtaa. Lyödä sitten auto käymään ja tutkia vuotaako heti jostain selkeästi.

                      Comment


                      • #12
                        Totta, nyt vaan mietin jos jakolaatikosta öljyt liian vähissä onko mennyttä kalua, kaasun laskiessa auton rullatessa vaihde päällä alkaa pienemmissä nopeuksissa kuului pientä ujellusta ja kun painaa kytkimen pohjaan vaimenee...

                        Comment


                          #13
                          Tuskin siellä nyt heti on loota kuolemassa, tarkistus kannattaa tietenkin, jos epäilys on. Jakolaatikossa kiertää sama öljy, kuin laatikossakin, joten jos laatikon täyttöpropun kautta lisäilee öljyä, niin tietää paljonko siellä on vajausta.

                          ​​​​​​​Oman S3:n laatikosta ainakin kuuluu ulinat ja jollotukset sisälle ennen ja jälkeen uusien öljyjen, jos tarkempaa kuuntelee. Näissä ei turhia äänieristyksiä ole laiteltu :D

                          ​​​​​

                          Comment


                          • #14
                            Jakolaatikon akseli tiiviste rikki kun tutkailtiin

                            Comment

                            Working...
                            X