Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B7 2.0 TFSI jakopään säätäminen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B7 2.0 TFSI jakopään säätäminen

    Moikka

    Laittelin jakopäätä kuntoon ja nyt kun auto on kasas ni auto käynnistyy ongelmitta se käy alussa normaalisti mutta kun se siirtyy normaalille tyhjäkäynnille eli alemmilla kierroksille se alkaa pätkimään. Vikakoodeina anto virheitä multiple/random cylinder misfire. Vaihdoin myös siinä samalla ketjun nokkaakselin tunnistimen. Tarvitseeko sen adaptaatio arvoja resetoida? Vai onko tuo ongelma varma jakopää ongelma?.

    Kuinka herkkä tuo jakopää on yleisesti tässä automallissa? Tarkastin tikulla että 1 sylinteri on tdc eli korkeimmassa kohdassa ja nokkapyörä on omalla paikallaan merkissä missä se kuuluu olla.

    -d

  • #2
    Itellä oli samanlaista vikaa kun vein pajalle vvt korjaussarjan vaihtoon, ensin kävi kylmänä normaalisti, mutta kierrosten laskettua, kävi kone jyristämällä, nokka akselilta saman tien vikakoodia, pajalla oli menny ajoitus pieleen, tilasivat ajoitustyökalun ja kuntoon sitte tuli, muistelen aikasemmin myös lukeeni että jakoa olisi lähes mahdotonta saada kohdalleen ilman tuota ajoitustyökalua tässä ea113:ssa. Tiedä sitten?

    Comment

    Working...
    X