Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2013 1.8 tfsi 125 kw (CJEB) suuttimet?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 2013 1.8 tfsi 125 kw (CJEB) suuttimet?

    Epäilisin vähän suuttimen vuotavan vuoden 2013 A4 1.8 tfsi:ssä. Kone siis CJEB (125 kw). Onkohan kuinkakin yleinen vika, kun joitain asiaan liittyviä ketjuja löytyy muttei varsinaisesta ongelmasta taideta puhua? Marmorilla sanoivat, että on kallis paukku, jos tarvitsee vaihtaa. Heittivät suoraan muistista, että 600+ euroa kpl nuo suuttimet. Voiko tosiaan olla noin kalliita? Vaihtotyö vielä päälle ja tottakai haluaisivat kaikki neljä vaihtaa. Sinänsä järkevääkin vaihtaa kaikki mutta ehkä en ihan tuohon hintaan hanki suuttimia heiltä. Kummastuttaa vaan, kun netistä löytyy koko sarja 250 eurolla. Eihän tuollainen ero voi olla todellinen, joten puhutaanko nyt ihan eri asioista?

    #2
    On noita rikkinäisiä suuttimia tullut vastaan. Marmoritiskillä on marmoritiskin hinnat, niin osissa kuin töissäkin. Itse tekisin niin että suuttimet Finjectorille testiin ja rikkinäiset sitten vaihtaa uusiin. Sieltä kautta on suutinten hinnatkin toisenlaiset.

    Comment


    • #3
      Tuo Finjector onkin hyvä tieto, kiitos siitä. Siellähän se selviää, onko suuttimissa vikaa. Ja näyttää heidän kauttaan uusi maksavan peräti 45 € kpl (eli melkeinpä sama vaikka ostaisi kerralla kaikki uudet).

      Comment

      Working...
      X