Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 2.0 TFSI syylarin irrotus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 2.0 TFSI syylarin irrotus

    Pitäisi saada tilaa jakopuolen remonttia varten. Puskuri on irti, ja keulalla näyttää olevan tavaraa aika lailla. Pystyyko syylaria irrottamaan ilman ilmastoinnin tyhjennystä?

    #2
    Ei kai sitä syyläriä kannata alkaa irroittamaan, vaan laita keula huoltoasentoon.

    https://youtu.be/9iZL6iCyqgM

    Comment


    • #3
      No niin, voi hitto!! Kiitos! Passatissa oli aikoinaan sama, mutta kun täällä joku kirjoitti, että "A6:ssa ei varsinaisesti ole keulan huoltoasentoa", niin luovutin ennen kuin edes selvitin asiaa. Kiitti!

      Comment


        #4
        Jos ensimmäistä kertaa esim. jakopäätä tekee niin hyvästä työtilasta ja näkyvyydestä ei ole haittaa :) Itse tykännyt ottaa puskurin ja keulapalan kokonaan pois, ainakin C5/B5/B6 eli ilmastoinnin kenno mahtuu siirtymään pois edestä niin ettei sitä tarvi tyhjentää. Luulen että samoin C6.

        Tästä erotuksena automaattilaatikot joiden öljyn jäähdytys menee syylärin päätyyn, ja niiden irrottaminen aiheuttaa uusia ongelmia ja töitä. Lisäksi joskus vanhemmissa ne syylärin vesiliittimetkin on pirun lujaa tarttunut kiinni. Tällöin "huoltoasennossa" jossa tuommoiset pidennetyt pultit ja holkki on hypetystä, hyvin se roikkuu siinä ilmankin.

        Comment

        Working...
        X